Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Çerkezköy’de Aracından İndikten Sonra Bayılan Adam Hastanede Hayatını Kaybetti

    Çerkezköy’de Fatih Suvar (38), aracından indikten sonra aniden fenalaşarak yaşamını yitirdi. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Kesin ölüm nedeni otopsi ile belirlenecek.

    Çerkezköy'de Fatih Suvar (38), aracından indikten sonra aniden fenalaşarak yaşamını

    Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde aracından indikten sonra aniden rahatsızlanan bir şahıs, hastaneye kaldırıldıktan sonra yaşamını yitirdi. Olay anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

    Edinilen bilgilere göre, Fatih Caddesi üzerindeki bir düğün salonu önünde 112 Acil Sağlık ekipleri, baygın bir şekilde yerde yatmakta olan 38 yaşındaki Fatih Suvar’a müdahale etti. Yapılan kontrollerde Suvar’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

    Kameralardaki görüntülerde ise Suvar’ın tek başına aracından çıkarak aracının arkasına yöneldiği, ardından aniden fenalaşarak yere düştüğü ve çevredeki kimselerin yardım etmediği kaydedildi. Olayın kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından netleşeceği bildirildi.