Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cengiz Şimşek’ten Cumhuriyet’in 102. Yıldönümünde Anlamlı Mesaj: “Birlik ve Beraberlik ile Geleceği İnşa Edelim”

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, Cumhuriyet’in 102. yılında, bu önemli yapının milletin bağımsızlık sembolü olduğunu vurguladı. Atatürk’ün sözlerine atıfta bulunan Şimşek, Cumhuriyet’in korunmasının ve ileriye taşınmasının herkesin sorumluluğu olduğunu ifade etti.

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, Cumhuriyet’in 102. yılında,

Cumhuriyet’in 102. Yıldönümü Kutlandı

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Başkanı Cengiz Şimşek, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 102. yılını kutlamak amacıyla bir mesaj yayımladı. Şimşek, Cumhuriyet’in milletin ortak iradesiyle elde edilen en önemli kazanım olduğunu ifade etti.

Bağımsızlığın ve Özgürlüğün Sembolü

Başkan Şimşek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun idare, Cumhuriyet idaresidir” ifadesini hatırlatarak, Cumhuriyet’in yalnızca bir yönetim şekli değil, aynı zamanda Türk halkının bağımsızlık ve özgürlük iradesinin sembolü olduğunu vurguladı.

“Cumhuriyet, milletimizin bir araya gelerek inşa ettiği çağdaşlaşma yolundaki en büyük adımdır” diyen Şimşek, “Cumhuriyet, akıl, bilim, üretim ve emek ile yükselen bir Türkiye’nin temellerini atmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere bıraktığı bu miras, sanayiciler olarak üzerimizde büyük bir sorumluluk yüklemektedir. Ülkemizin ekonomik potansiyelini artırmak, üretimi ve istihdamı genişletmek, Cumhuriyet’in kazanımlarını korumak ve geliştirmek hepimizin ortak sorumluluğudur. Cumhuriyet, bu topraklarda bulunan herkesin ortak eseridir ve bu eseri korumak, güçlendirmek ve gelecek nesillere daha sağlam bir şekilde aktarmak bizlerin görevidir. Milletimizin azmi ve kararlılığı ile Cumhuriyet, sonsuza kadar yaşayacaktır” ifadelerini kullandı.

Gaziantep Sanayisi Hedeflerine Devam Ediyor

Cengiz Şimşek, Cumhuriyet’in 102. yılı itibarıyla Gaziantep sanayisinin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün belirlediği “muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma” hedefi doğrultusunda üretmeye, istihdam sağlamaya ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğini belirtti.

Başkan Şimşek, mesajında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle andığını belirterek sözlerini tamamladı.