Çemişgezek’teki Kur’an Kursu Öğrencileri, Dünya Çocuk Günü’nde Gazze’deki Akadaşlarına Destek Oldu

1 Min Read

Çemişgezek’ten Gazze’ye Yardım Eli

Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde, 4-6 yaş aralığındaki Kur’an Kursu öğrencileri, Dünya Çocuk Günü’nde anlamlı bir bağış kampanyası düzenleyerek Gazze’deki çocuklar için kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları bağışladı.

Örnek Dayanışma Etkinliği

Çemişgezek Müftülüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen bu birliktelik, öğrencilerin empati ve yardımlaşma duygularını pekiştirmeyi amaçladı. Kur’an Kursu öğretmenlerinin rehberliğinde yapılan etkinlik, küçük yaşlardaki çocukların büyük bir iyilik örneği sergilemesine olanak sağladı. Müftü Muhammed Yasir Okşar, etkinlikte yer alan minik öğrencileri makamında kabul ederek duyarlılıkları için onları kutladı.

Yardımlaşmanın önemine vurgu yapan etkinlik, çocukların hoşgörü ve merhamet duygularını geliştirmeyi hedefliyor. Gazze’deki çocuklara ulaştırılacak olan bu iyilik, Çemişgezek’in dayanışma ruhunu pekiştirirken, öğrencilerin toplumsal sorumluluk bilincini de artırmış oldu.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version