Çaycuma’da Bal Üreticisine Ait Barakanın Yandığı Yangın Kontrol Altına Alındı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, bal üreticisi Mehmet Ali Eyidoğan’ın barakası çıkan yangında tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangın, vatandaşların ihbarı üzerine itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Yangının nedeni olarak güneş panelleri şüphesi üzerinde duruluyor.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, bal üreticisi Mehmet Ali Eyidoğan'ın barakası çıkan

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde bulunan Yakademirciler köyünde, bir bal üreticisine ait barakalarda çıkan yangın sonucunda büyük zarar meydana geldi.

Yangın Anı ve İhbar Süreci

Olay, akşam saatlerinde, Mehmet Ali Eyidoğan’ın bal üretim faaliyetlerinin sürdüğü alandaki barakadan dumanların yükselmesi ile başladı. Bu durumu fark eden bölgede yaşayan vatandaşlar, hemen 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbarın ardından, Çaycuma Belediyesi’nin itfaiye ekipleri ve orman arazözleri hızlı bir şekilde olay yerine sevk edildi.

Yangına Müdahale ve Sonuçlar

İtfaiye ekipleri olaya hızlı müdahale ederek, yangının ormanlık alana sıçramasını önlemeyi başardı. Ancak baraka tamamen yanarken, içindeki bal üretim ekipmanları da kullanılamaz hale geldi.

Yangının çıkış sebebinin güneş panellerinden kaynaklandığı düşünülüyor ve konuyla ilgili detaylı araştırmalar devam ediyor.