Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Çavuşlar Mahallesi’nde Gençler, Ferdi Zeyrek İçin Mevlit ve Hayır Yemeği Düzenledi

    Sarıgöl ilçesindeki Çavuşlar Mahallesi gençleri, merhum Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek için bin kişilik mevlit yemeği düzenleyip Kur’an okuttular. Mahalle muhtarı Ali Torun, gençlerin bu duyarlı davranışından dolayı gurur duyduğunu ifade etti.

    Sarıgöl ilçesindeki Çavuşlar Mahallesi gençleri, merhum Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı

    Çavuşlar Mahallesi’nde Anlamlı Bir Hayır Organizasyonu

    Manisa’nın Sarıgöl ilçesinin Çavuşlar Mahallesi’nde, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in anısına özel bir hayır etkinliği gerçekleştirildi.

    Mahalledeki gençler, bir araya gelerek topladıkları bağışlarla bin kişilik bir mevlit yemeği düzenleyerek, merhum Zeyrek’in ruhu için Kur’an-ı Kerim okuttular.

    Gençlerin Duyarlılığı Gurur Verici

    Çavuşlar Mahallesi Muhtarı Ali Torun, gençlerin bu anlamlı davranışından dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Torun, “Mahallemizin gençleri, çok sevdikleri merhum Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek adına kendileri para toplayarak, bin kişilik bir yemek düzenlediler ve Kur’an-ı Kerim okuttular. Bu davranışları takdire şayan. Gençlerimizin hayırlarının kabul olmasını diliyorum. Kendilerini bu duyarlılıkları için tebrik ederim,” şeklinde konuştu.

    Düzenlenen mevlit yemeğine, Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz ile birlikte birçok mahalle sakini de katılım gösterdi.