Çatalzeytin’de Balıkçılar Denizde İnsansız Hava Aracı Buldu, Tehlikeli Değil!

1 Min Read

Kastamonu’da Balıkçılar İnsansız Hava Aracı Buldu

Kastamonu’nun Çatalzeytin bölgesinde, balık avlamakta olan yerel balıkçılar, deniz yüzeyinde bir insansız hava aracı (İHA) keşfetti. İlk belirlemelere göre, bu hava aracının herhangi bir tehlike oluşturmadığı bildirildi ve durum ilgili ekipler tarafından incelenmeye alındı.

Denizdeki Buluntunun Detayları

Çatalzeytin ilçesinin sahilinden yaklaşık 2 deniz mili açıkta, açık paraşütü ile karaya yakın bir noktada bulan balıkçılar, hemen harekete geçerek İHA’yı tekneye çıkarttı. Sonrasında, bu insansız hava aracı, Sahil Güvenlik Komutanlığı’na teslim edildi. İstanbul’dan gelen uzman bir ekip tarafından alınan İHA, detaylı inceleme yapmak amacıyla götürüldü.

Rusça Yazılar Dikkat Çekti

Yetkililer tarafından yapılan açıklamalarda, bulunan insansız hava aracının üzerinde Rusça yazılar bulunduğu kaydedildi. Ancak, şu an için İHA’nın güvenli olduğu ve herhangi bir tehdide yol açmadığı vurgulandı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version