Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Çatalağzı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden geleneksel ikramlarını sürdürdü

    ÇATALAĞZI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ, GELENEKSEL HALE GETİRDİĞİ İKRAM ETKİNLİĞİNİ BU YIL DA GERÇEKLEŞTİRDİ.

    ÇATALAĞZI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ, GELENEKSEL HALE GETİRDİĞİ İKRAM

    Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı beldesinde; Çatalağzı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geleneksel hale getirdiği ikram etkinliğini bu yıl da gerçekleştirdi.

    Dernek Başkanı Nevzat Ay, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yıl da Çatalağzı beldesinde geleneksel ikram etkinliklerini sürdürdüklerini belirtti. Ay, “Her sene yaptığımız gibi bu sene de Çatalağzı beldemizde ikramlarda bulunduk. Bu kapsamda görevlerini özveriyle yerine getiren trafik ekibi, jandarma ve maliye ekibine ikramlarımızı ulaştırdık. Onların emeğini takdir ediyor ve her fırsatta yanlarında olduğumuzu göstermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.