Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir bebek de dahil olmak üzere üç kişi yaralandı.

1 Min Read

Çankırı’da Trafik Kazası: 3 Yaralı

Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde, bir otomobilin belediye kamyonuna çarpması sonucu meydana gelen kazada, biri bebek olmak üzere toplamda üç kişi yaralandı.

Kaza Detayları

Olay, Korgun-Kurşunlu kara yolunun Çukurca köyü bölgesinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, E.D. yönetimindeki 20 BJ 505 plakalı otomobil, Çerkeş Belediyesi’ne ait olan 18 ABS 212 plakalı kamyona arkadan vurdu. Kazada, otomobilin sürücüsü E.D., eşi F.D. ve altı aylık bebekleri M.D. yaralandı.

Kaza sonrası yaşanan durumu bildiren ihbar üzerine, bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerin ardından yaralılar, Çankırı Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtiliyor.

İncelemeler Başladı

Kazanın ardından yetkililer, olayla ilgili incelemelere başladı. Kazanın nasıl gerçekleştiği hakkında daha fazla bilgi edinmek için çalışmalar sürdürülüyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version