Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Çankırı’da Jandarma ve Polis Ekiplerinin Operasyonlarında 50 Aranan Şahıs Yakalandı

    Çankırı’da jandarma ve polis ekipleri, 3-9 Kasım tarihleri arasında düzenledikleri operasyonlarla aranan 50 kişiyi yakaladı. Üç şahıs tutuklanırken, uyuşturucu operasyonlarında çeşitli maddeler ele geçirildi ve 110 araç trafikten men edildi.

    Çankırı'da jandarma ve polis ekipleri, 3-9 Kasım tarihleri arasında düzenledikleri

    Çankırı’da Jandarma ve Polis Ekiplerinden Başarı

    Çankırı’da jandarma ve emniyet güçleri, yürüttükleri kapsamlı operasyon sonucunda çeşitli suçlardan aranmakta olan 50 kişiyi gözaltına aldı.

    Alınan bilgilere göre, Çankırı İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü, 3-9 Kasım tarihleri arasında düzenledikleri çalışmalarda, haklarında yakalama emri bulunan 50 şüpheli ve 8 düzensiz göçmeni yakalamayı başardı. Gözaltına alınan kişilerden 3’ü tutuklama talebiyle adliyeye sevk edildi.

    Narkotik ve Kaçakçılık Operasyonları

    Ekipler ayrıca, iki narkotik ve bir kaçakçılık operasyonunda 8 kişi hakkında işlem başlattı. Yapılan aramalar sonucunda 8 gram bonzai, 276,24 gram sentetik kannabinoid, 9,34 gram metamfetamin, 526 gram esrar ve 84 adet sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi.

    Trafik Denetimlerinde Cezalı Sürücüler Artıyor

    Trafik güvenliğine yönelik denetimlerde ise 110 araç trafikten men edilirken, toplamda 1,384 araç sürücüsüne 5 milyon 691 bin 29 TL tutarında cezai işlem uygulandı. Özellikle bu süreçte, trafik kurallarına uymayan sürücülerin tespit edilmesi ve gereken yaptırımların uygulanması hedefleniyor.