Çankırı’da Husumet Nedeniyle Çıkan Kavgada Bıçak ve Kemer Kullanıldı, Bir Kişi Yaralandı

1 Min Read

Çankırı’da Kani Husumet Kavgada Bıçaklar ve Kemerler Kullanıldı

Çankırı’da husumetli iki grup arasında meydana gelen kavgada, taraflar birbirlerine kemer ve bıçakla saldırarak, kargaşa çıkardı. Olayda bir kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay, Aksu Mahallesi Kastamonu Caddesi üzerinde gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, aralarında daha önceden bir düşmanlık bulunan T.Ç., A.Ç. ve T.D. arasında bir tartışma başladı. Kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüşen olayda, taraflar kemer ve bıçak kullanarak birbirlerine saldırdı. Bu esnada T.D., T.Ç.’yi karnından ve bacaklarından yaraladı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve güvenlik ekipleri yönlendirildi. Yaralı T.Ç., sağlık ekipleri tarafından olay yerinde acil müdahale yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Kavganın faillerinden T.D. ise güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

Vatandaşlar Tarafından Görüntülenen Kavga Anı

Öte yandan, kavga sırasında çevredeki bazı vatandaşlar tarafından olay anı kaydedildi. Bu görüntüler, olayın boyutlarını gözler önüne serdi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version