Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Çankırı’da Fabrikaya Ait İki Farklı Otobüs Kazası Yaşandı: Yaralılar ve Domuz Sürüsü!

    Çankırı’da, Sumitomo Rubber Ako Lastik Fabrikası işçilerini taşıyan otobüs, yolda çıkan domuz sürüsüne çarptı, kazada yaralanan olmadı. Daha önceki kazada ise 23 işçi yaralanmıştı. Olay, gece saatlerinde gerçekleşti.

    Çankırı'da, Sumitomo Rubber Ako Lastik Fabrikası işçilerini taşıyan otobüs, yolda

    Çankırı’da, daha önce 23 işçinin yaralandığı otobüs kazasından sadece birkaç saat sonra işçileri taşıyan bir başka otobüs yine aynı fabrikaya ait bir kaza geçirdi. Bu sefer, otobüs karayoluna aniden çıkan bir domuz sürüsüne çarparak maddi hasar ile bu olayı atlatmayı başardı.

    Kaza, gece saatlerinde Çankırı’nın merkez ilçesindeki Tüney köyü yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Sumitomo Rubber Ako Lastik Fabrikası’nda çalışan işçileri taşıyan 18 S 0075 plakalı Otokar marka otobüs, yolda aniden karşısına çıkan domuz sürüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle çok sayıda domuz telef olurken, otobüs içerisindeki yolcular herhangi bir yaralanma olmaksızın kazayı atlattı.

    Diğer yandan, yaklaşık 4 saat önce benzer bir olayda, aynı fabrikaya ait M.G. idaresindeki 18 S 0135 plakalı MAN marka otobüs, sürücüsünün direksiyon üzerindeki hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Bu kazada 23 kişi yaralanarak hemen ambulanslarla hastaneye sevk edilmiştir.