Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Çanakkale’nin Bayramiç İlçesinde Yangında Evi Yanan Birgül Civir: “Görünmez Kaza Çıktı”

    Çanakkale’nin Bayramiç ilçesindeki Saçaklı köyünde çıkan orman yangını büyük hasara neden oldu. Birgül Civir, evinin yanması sonrası yalnızca üç tavuk bırakıldığını belirterek yardım talep etti. Civir, kayıplarından dolayı derin bir üzüntü yaşıyor.

    Çanakkale'nin Bayramiç ilçesindeki Saçaklı köyünde çıkan orman yangını büyük hasara

    **Çanakkale’de Orman Yangını: Saçaklı Köyü Büyük Yaralar Aldı**

    Çanakkale’nin Bayramiç ilçesindeki bir orman yangını, Saçaklı köyünde ciddi hasarlara yol açtı. Yangın sonrası, köyde bulunan birçok ev kullanılamaz hale geldi. Yangından etkilenenler arasında yer alan Birgül Civir, hayata tutunan tavuklarını gördüğünde yetkililerden yardım talep etti.

    **Evler Tahliye Edildi**

    Yangın başladığında, bölgedeki vatandaşların acilen tahliye edilmesi gerekti. Evinin ve damının alevler tarafından sarıldığı Birgül Civir, sabah saatlerinde damında hala hayatta kalan tavuklarını görünce büyük bir üzüntü yaşadı. Civir, dumandan etkilenmiş tavukları için yardım istemek üzere ekiplerle ve gönüllülerle iletişime geçti. Yangın sonrasında çevresindeki kişiler, Civir’in sevimli tavukları için hemen harekete geçti.

    **Birgül Civir’in Duası**

    Birgül Civir, “Köyümüzde bilinmeyen bir sebepten yangın çıktı. Evimiz, mahsullerimiz ve yiyeceklerimiz tamamen yok oldu. Tavuklarımızdan sadece 3’ü hayatta kalmış. Çok üzgünüm,” şeklinde konuşarak durumunun ne kadar kötü olduğunu gözler önüne serdi. Yangın, Saçaklı köyü halkının yaşamını olumsuz yönde etkilerken, birbirlerine destek olma çabaları devam ediyor.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı