Çanakkale’de Uyuşturucu Operasyonu: 20 Bin Kullanımlık Kannabinoid ve Metamfetamin Ele Geçirildi, İki Şüpheli Tutuklandı

1 Min Read

Çanakkale’de Uyuşturucu Operasyonu: İki Şüpheli Tutuklandı

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü, gerçekleştirdiği büyük bir uyuşturucu operasyonuyla suçlulara göz açtırmadı. Operasyonda yaklaşık 20 bin kullanım kapasitesine sahip sentetik kannabinoid, 20,68 gram metamfetamin, 3 adet sentetik ecza ile birlikte uyuşturucu ticaretinde kullanılan bazı malzemelere el konuldu.

Narkotik Ekipleri Harekete Geçti

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonunda, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan kişilere yönelik kapsamlı bir operasyon düzenledi. İki gün önce Gelibolu ve Çan ilçelerinde yer alan mekanlarda gerçekleştirilen baskınlar sonucunda iki şüpheli gözaltına alındı.

Yapılan Aramalarda Uyuşturucu ve Eşyalara El Konuldu

Operasyon sırasında yapılan detaylı aramalarda, 19 adet bonzai maddesi emdirilmiş peçete, hassas bir terazi, rulo alüminyum folyo gibi çeşitli uyuşturucu ticaretine yönelik malzemeler de bulundu. Gözaltına alınan iki şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Çanakkale’de uyuşturucu ile mücadelede kararlılığını sürdüren emniyet güçleri, bu tür operasyonların devam edeceğini duyurdu.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version