Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Çanakkale’de Ormanlık Alanda Çıkan Yangın, Ekiplerin Hızlı Müdahalesiyle Kontrol Altına Alındı

    Çanakkale’nin Ezine ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın, Orman Bölge Müdürlüğü’nden 86 personel, 3 helikopter ve 4 uçakla kontrol altına alındı. Yangın saat 16.45’te başladı ve 17.50’de söndürüldü; soğutma çalışmaları devam ediyor.

    Çanakkale'nin Ezine ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın, Orman Bölge Müdürlüğü'nden

    Çanakkale’deki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

    Çanakkale’nin Ezine ilçesinde bulunan Akköy çevresindeki ormanlık alanda meydana gelen yangın, Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin hızlı müdahalesi ile söndürüldü.

    Yangının nedeni henüz belirlenemezken, akşam saatlerinde, saat 16.45 civarında alevler yükselmeye başladı. Rüzgarın etkisiyle hızla yayılan yangına, Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait 3 helikopter, 4 uçak, ve karadan 11 arazöz, su ikmal aracı ile 2 dozer, toplamda 86 kişilik bir ekip zamanında müdahale etti. Ekiplerin yoğun çabaları sonucunda yangın, 17.50 civarında kontrol altına alındı.

    Soğutma Çalışmaları Devam Ediyor

    Yangının söndürülmesinin ardından, alevlerin zarar verdiği bölgede soğutma işlemleri sürmektedir. Yetkililer, herhangi bir yeniden alevlenme ihtimaline karşı tedbirlerini almayı sürdürüyor.