Çanakkale’de Motosiklet Kazası: Genç Sürücü Yaralandı
Çanakkale’de meydana gelen bir motosiklet kazasında, 23 yaşındaki Ahmet Can Öztekin ağır yaralandı. Kazanın anları, başka bir motosiklet sürücüsü tarafından kaydedilen kask kamerasına yansıdı.
Olayın Detayları
Kaza, 1 Ekim tarihinde Biga-Çan yolu üzerinde akşam saatlerinde gerçekleşti. Seyir halinde olan Öztekin, dönüşü alamayarak direksiyon kontrolünü yitirdi. Bu esnada motoru ile bariyerlere çarpan genç sürücü ciddi bir şekilde yaralandı ve bir süre toprak yolda sürüklendikten sonra yola savruldu. Kazayı gören diğer sürücüler hemen yardım etmek için harekete geçti. Olayın bildirilmesinin ardından, 112 Acil Servis ekipleri hızlıca olay yerine yönlendirildi. İlk yardım uygulamasının ardından, Ahmet Can Öztekin Biga Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Daha sonra durumu ağırlaşan genç sürücü, Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
İncelemeler Devam Ediyor
Kaza ile ilgili olarak yerel yetkililerce inceleme başlatıldığı bildirildi. Özellikle motosiklet kazalarının önlenmesi için ilgili otoritelere çağrıda bulunuluyor.