Camide Oyun Oynayan Çocuk, Namaz Kılan Yaşlı Adamın Taburesini Çekerek Düşmesine Neden Oldu

Denizli’nin Çivril ilçesindeki Şehit Kağan Kandemir Camii’nde, namazda olan yaşlı bir adamın taburesi, babasıyla camide bulunan küçük bir çocuk tarafından çekildi. Düşen adam, namaza devam ederken görüntüler güvenlik kamerasına yansıdı.

Denizli'nin Çivril ilçesindeki Şehit Kağan Kandemir Camii'nde, namazda olan yaşlı

Denizli’nin Çivril ilçesinde, babasıyla beraber camiye gelen minik bir çocuk, namaz kılan bir yaşlı adamın altındaki tabureyi çekti. O an taburenin çekilmesi sonucu, yaşlı adam yere sert bir düşüş yaşadı. Bu ilginç olay, caminin güvenlik kameralarına da anbean yansıdı.

Olay, Akpınar Mahallesi’ndeki Şehit Kağan Kandemir Camisi’nde gerçekleşti. Babasıyla aynı anda camiye gelen çocuk, cemaate liderlik edenlerin namaz kıldığı sırada oyun oynamaya başladı. Bir anda safın yanına gelen çocuk, yaşlı adam rükuya eğildiği an taburenin altını çekmeye karar verdi. Taburesi elinden alınan yaşlı adam, secdeye geçmek için tabureye yöneldiğinde dengesini kaybederek yere düştü.

Bu durum karşısında, küçük çocuk tabureyi çektikten sonra geriye doğru geçti ve oyununa devam etti. Düşen yaşlı adam ise namazını tüm dikkatini vererek sürdürdü. O anların görüntüleri, caminin güvenlik kamerasında kaydedildi.