Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Çameli Belediyesi, Araç Filosunu Güçlendirerek Hizmet Kalitesini Yükseltiyor

    Çameli Belediyesi, araç filosunu güçlendirerek hizmet kalitesini artırmayı hedefliyor. Belediye Başkanı Cengiz Arslan, öz kaynaklarla alınan yol tuzlama aracı ve transitin yanı sıra Türkiye Belediyeler Birliği’nden hibe edilen kepçe ve kamyonetin tanıtımını gerçekleştirdi. Yeni araçlarla birlikte hizmet ihtiyaçlarının daha hızlı karşılanacağı ifade edildi.

    Çameli Belediyesi, araç filosunu güçlendirerek hizmet kalitesini artırmayı hedefliyor. Belediye

    **Çameli Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi**

    Çameli Belediyesi, vatandaşlarına daha etkin ve hızlı hizmet sunabilmek için araç filosunu güçlendirdi.

    Yeni Araçlar Hizmette

    Çameli Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak amacıyla yeni araçlar edindi. Öz kaynaklarıyla bir yol tuzlama aracı ve transit alımında bulunan belediye, Türkiye Belediyeler Birliği’nden bir adet kepçe ve kamyoneti hibe olarak aldı. Bu yeni eklemelerle, belediyenin araç parkı genişlemiş oldu.

    Başkan Arslan’dan Açıklamalar

    Araçların tanıtım töreninde konuşan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Bugün teslim alacağımız 4 yeni aracımız var. Özellikle arkamda bulunan kamyon, beş farklı işlemi bir arada yapma kapasitesine sahip. Tuzlama, kar küreme, asfalt dökme, yol süpürme ve hafriyat işlerimizde kullanacağımız bu kamyonun, öz kaynaklarımızla temin edildi. Ayrıca, Türkiye Belediyeler Birliği’nden bir kamyonet hibe edildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından da bir kazıcı-yükleyici araç kazandırıldı. Bu araçların toplam değeri 20 milyon TL’yi buluyor. Bu yıl 30 kilometre asfalt dökme hedefimiz bulunuyor. Göreve başladığımda sadece 3 mahalleye hizmet veriliyordu. Şu an Büyükşehir sayesinde 31 mahalleye hizmet ulaştırıyoruz. Eski araç sayımız 13 iken, bugüne kadar 43 araca ulaştık. Gelen araçların 20 tanesinin hibe olarak temin edildiği bilgisini de vermek isterim” şeklinde konuştu.

    Tören Sonrası Dualar Edildi

    Törenden sonra dualar okunarak, kurban kesimi gerçekleştirilerek etkinlik sonlandırıldı. Çameli Belediyesi’nin bu yeni araçlarla birlikte vatandaşlarına daha kaliteli hizmet sunması bekleniyor.