Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile AK Parti İl Başkanları Toplantısı’na Katıldı

1 Min Read

### Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanları Toplantısı’nda

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti’nin 175. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na iştirak etti.

### Toplantıya Yoğun Katılım

AK Parti Kongre Merkezi’nde düzenlenen bu önemli toplantıya, Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, İl Başkan Vekili Muammer Topsakal, AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar ve Kayseri Gençlik Kolları Başkanı Hayri Danacı katılım gösterdi. Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla açıldı.

Başkan Büyükkılıç, toplantının ardından yaptığı değerlendirmede; “Cumhurbaşkanımızın konuşmalarını dinledik. Yeniden ifade etmek gerekirse, Cenab-ı Allah, şehitlerimizin mekanını cennet, makamlarını yüce eylesin. Bu milletin güvenliği için canlarını feda eden kahramanlarımızın anısını her zaman yaşatacağız” şeklinde konuştu.

### Gelecek Projeler Üzerine Görüşmeler

Toplantı sırasında, ülke gündemindeki gelişmelerin yanı sıra parti içindeki değişiklikler ve geleceğe yönelik projeler üzerine de fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Büyükkılıç, düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nın Kayseri ve tüm Türkiye için hayırlara vesile olmasını diledi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version