Korkunç Kaza: Alkollü Sürücü Trafik Kazasında Bebek Hayatını Kaybetti
İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 6 aylık bir bebeğin yaşamını yitirmesi herkesi derinden üzdü. Olay, E-5 Karayolu üzerinde 18 Kasım akşamı saat 23.50 sıralarında gerçekleşti. İddialara göre, sürücü Emre Talha S. (24), aracını dikkatsizce makas atarak kullanıyordu. Bu tehlikeli manevra sonucu, aynı yönde ilerleyen Yasin Gökhan Erik (40) yönetimindeki araca çarptı.
Kaza Sonrası Acil Müdahale
Çarpmanın etkisiyle Yasin Gökhan Erik ve eşi Merve Öztürk Erik yaralandı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan 6 aylık Kaan Erik, hemen Mimarsinan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay sırasında aracın içinde sıkışan anne, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılabildi ve Bakırköy Doktor Sadi Konuk Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak, minik Kaan, hastanede yapılan tüm müdahalelere karşın hayatını kaybetti.
Alkollü Sürücü Tutuklandı
Olay yerine ulaşan polis ekipleri, kaza yapan sürücü Emre Talha S.’yi gözaltına aldı. Yapılan testler sonucunda, sürücünün 2.00 promil alkollü olduğu belirlendi. Bu gelişmenin ardından, Emre Talha S. karakola götürüldü ve emniyet işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Anne ve babanın tedavisine hastanede devam edildiği öğrenildi. Kazanın ardından, ailelerin yaşadığı bu zor süreç, sağlığına kavuşmaları için herkesin dualarını alıyor.


