Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bursaspor, Kahramanmaraş Maçı Hazırlıklarına İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde Başladı

    Bursaspor, TFF 3. Lig’de Kahramanmaraş ile yapacağı maça hazırlanmak üzere akşam saatlerinde Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde antrenmana başladı. Teknik Direktör Adem Çağlayan yönetimindeki çalışmada futbolcular ısınma, pas ve dayanıklılık koşuları gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlılar, hazırlıklarını yarın da sürdürecek.

    Bursaspor, TFF 3. Lig'de Kahramanmaraş ile yapacağı maça hazırlanmak üzere

    TFF 3. Lig’de mücadele eden Bursaspor, Kahramanmaraş ile dış sahada gerçekleştireceği maçın hazırlıklarına akşam saatlerinde bir antrenmanla start verdi.

    Antrenman, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde Teknik Direktör Adem Çağlayan eşliğinde ısınma egzersizleriyle başladı ve ardından pas ile topa sahip olma çalışmalarıyla devam etti. Futbolcular, antrenmanın son kısmında dayanıklılık koşuları ve dar alanda çift kale maçlar gerçekleştirerek çalışmalarını tamamladı. Yeşil-beyazlı ekip, Kahramanmaraş maçı için hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.