Bursaspor’un Başkanı Enes Çelik, transfer süreçlerinde acele etmediklerini vurguladı ve “Titiz bir çalışma süreci yürütüyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Çelik, yeni sezon için 26 bin kombine bilet satış hedeflediklerini ve toplamda 40 binin üzerine çıkmayı amaçladıklarını ifade etti.
TSYD Bursa Şubesi üyeleri ve spor gazetecileri, Bursaspor’un Başkanı Enes Çelik’i ağırladı. Organizasyon, Cumalıkızık’ta bulunan Çamaltı Kahvaltı mekânında gerçekleştirildi. Bu toplantıya Bursaspor Başkanı Enes Çelik’in yanı sıra Kulüp Müdürü Hüseyin Yeşilkavak da katıldı. Açılış konuşmasını yapan TSYD Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, geçtiğimiz sezonun zorlu ve heyecanlı geçtiğine dikkat çekerek, “Yurt dışından gelen gazetecileri de ağırladık” dedi.
Bursaspor Başkanı Enes Çelik, sezon boyunca medyanın göstermiş olduğu özveri ve emek için teşekkür etti ve basın mensuplarının iç sahada keyifli maçlarda ve deplasmanlarda sürekli yanlarında olduğunu belirtti. Çelik, “Bursaspor’un Türkiye genelinde tanınmasında ve bu tarihi başarıya ulaşmamızda emeğiniz büyük” dedi.
Büyükşehir Belediye Stadyumu zemin çalışmalarına da değinen Çelik, zeminin kesinlikle doğal çim olacağını vurguladı ve hibrit bir alternatifin düşünülmediğini açıkladı. Ayrıca, kış aylarında zemin sağlığının korunması için ısıtma sisteminin tamamen yenileceğini duyurdu. 2027-2028 sezonu için stadyumda yeni localar üzerinde çalıştıklarını da aktaran Başkan Çelik, önemli bilgiler paylaştı.
Transfer politikalarında da aceleci bir tutum sergilemeyeceklerinin altını çizen Bursaspor’un Başkanı Çelik, “Hedefimiz, teknik heyetimizin önerileri doğrultusunda transfer yapmak. Mevcut kadromuzda da değerli oyuncular mevcut ve onlarla devam etmeyi düşünebiliriz. Bursaspor taraftarları, yönetimimizin doğru adımlar atacağından emin olabilir” diye ekledi.
Toplantının ardından, Enes Çelik, Hüseyin Yeşilkavak, Bursa’dan Haber Var Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Akkuş ve Çamaltı Kahvaltı’nın sahibi Serkan Uslan, desteklerinden ötürü plaketle ödüllendirildiler.