Bursa’da Trajik Göçük Olayında İki Kardeş Hayatını Kaybetti
Bursa’nın Mudanya ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, kanalizasyon çalışması esnasında meydana gelen göçük sonucunda İbrahim Uysal ile ağabeyi Mehmet Uysal yaşamını yitirdi.
Olay, dün akşam saat 18.30 civarında Ülkü Mahallesi’nde gerçekleşti. İki kardeş, yeni inşa ettikleri iki katlı evin kanalizasyon sistemini ana hattına bağlamak amacıyla kazı yaparken, aniden gerçekleşen toprak kayması sonucunda göçük altında kaldı. İhbar üzerine, olay yerine hızla jandarma, sağlık ekipleri, AFAD ve itfaiye görevlileri sevkedildi. Ekiplerin yoğun çabaları sonucu göçük altından çıkarılan Uysal kardeşlerin hayatta olmadığı öğrenildi.
İbrahim Uysal (35) ve Mehmet Uysal (50) kardeşlerin cenazeleri, Mudanya Devlet Hastanesi morgundan alındı. Yakınları tarafından, Osmangazi ilçesinde bulunan Adnan Menderes Mahallesi’ndeki Gaziler Camii’nde ikindi namazının ardından düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuklarına uğurlandılar. Bu acı olay, bölge halkı tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı.

