Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bursa’da Uludağ’da Kayıp Dört Çocuk, 5 Saat Sonra Sağ Salim Bulundu

Bursa’nın Uludağ bölgesinde kaybolan 16-17 yaşlarındaki dört çocuk, arama kurtarma ekiplerinin beş saatlik çabası sonucu bulundu. Sağlık durumları iyi olan çocuklar, ailelerine kavuştu.

Bursa'nın Uludağ bölgesinde kaybolan 16-17 yaşlarındaki dört çocuk, arama kurtarma

Uludağ’da Kayıp Dört Çocuk Bulundu

Bursa’nın Kirazlı Mahallesi Sarıalan mevkisinde meydana gelen olayda, Uludağ’da gezmek için giden 4 çocuğun akıbeti 5 saat sonra netlik kazandı.

Çocukların Kaybolma Süreci

Yaşları 16 ile 17 arasında değişen bu dört genç, bugün saat 17.00 sularında Uludağ’ın ormanlık alanına doğru hareket etti. Ancak bir süre sonra aileleri, çocuklardan haber alamayınca endişe duyarak durumu güvenlik güçlerine iletti. Bunun üzerine Jandarma Arama Kurtarma ve AFAD ekipleri, kaybolan çocukları bulmak için bölgedeki arama çalışmalarına başladı.

Başarıyla Bulunan Çocuklar

Ekiplerin yaklaşık 5 saat süren titiz çalışmaları sonunda, çocuklar, telefon sinyalleri takip edilerek saat 22.00 civarında tespit edildi. Yapılan sağlık kontrollerinde, çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kayıp çocuklar, ailelerine sağ salim teslim edildi.

Bu olay, bir kez daha güvenliğin önemini gözler önüne sererken, yetkililerin tehlikeli alanlarda çocukların yalnız bırakılmaması gerektiği konusunda uyarılarda bulunması gerektiğini hatırlatıyor.