Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bursa’da Suriyeliler akşam saatlerinde de kutlamalara devam etti

    SURİYE’DE 61 YILLIK ESED REJİMİNİN DEVRİLMESİNİN ARDINDAN BURSA’DA GÜN BOYU KUTLAMA YAPAN SURİYELİLER, AKŞAM SAATLERİNDE DE KUTLAMALARA DEVAM ETTİ.

    SURİYE'DE 61 YILLIK ESED REJİMİNİN DEVRİLMESİNİN ARDINDAN BURSA'DA GÜN BOYU

    Suriye’de 61 yıllık Esed rejiminin devrilmesinin ardından Bursa’da gün boyu kutlama yapan Suriyeliler, akşam saatlerinde de kutlamalara devam etti.

    Suriye’de muhaliflerin Şam’ı ele geçirmesinin ardından Bursa’da yaşayan Suriyeliler, sabah saatlerinden itibaren kent merkezinde tekbir ve sloganlarla kutlama yaptı. Kutlamalar, akşam saatlerinde Suriyeli vatandaşların yoğun olarak ikamet ettiği Osmangazi ilçesine bağlı Çarşamba Mahallesi’nde devam etti. Polis ekipleri kutlamaların olduğu alanda geniş güvenlik önlemleri aldı. Çevik kuvvet, asayiş ve trafik şubelerinden oluşan ekipler, kalabalık grupların olduğu alanlarda hazır bulundu.