Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bursa’da Sevgi Yandık’ı bıçaklayarak öldüren Doğan Ş. tutuklandı

    Bursa’da, 3 çocuk annesi Sevgi Yandık’ı bıçaklayarak öldüren eski eşi Doğan Ş. tutuklandı. Olay 26 Ağustos 2025’te parkta yaşanan bir kavgada meydana geldi. Yandık, hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. Doğan Ş., suçlamaları kabul ederek pişmanlık ifade etti.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Bursa’da Kadın Cinayeti: 3 Çocuk Annesi Hayatını Kaybetti

    Bursa’da meydana gelen bir olayda, 3 çocuk annesi Sevgi Yandık bıçaklanarak hayatını kaybetti. Katil zanlısı olan koca, emniyet işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

    Olayın Detayları

    26 Ağustos 2025 tarihinde saat 22.00 sularında İncirli Caddesi’nde gerçekleşen bu üzücü olay, Sevgi Yandık ile eski eşi Doğan Ş. arasında çıkan bir tartışmayla başladı. 2021 yılında boşanan çift, aralarındaki sorunlara rağmen birlikte yaşamaya devam ediyordu. Geçtiğimiz günlerde parkta gerçekleştirilen kavga, kontrolden çıkarak Doğan Ş.’nin eşini bıçaklamasıyla sonuçlandı. Sert müdahale sonucunda ağır yaralanan Yandık, sağlık ekipleri tarafından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

    Yardım Çağrılarının Yetersizliği

    Tüm çabalara rağmen, 27 yaşındaki Sevgi Yandık kurtarılamadı ve bu durum ailesinde büyük bir üzüntüye neden oldu. Olayı gerçekleştiren Doğan Ş., 8 adet sabıka kaydının bulunduğu kaydedilerek, Merinos Polis Merkezi’ne teslim oldu. Soruşturma, Cumhuriyet Başsavcılığı’nın direktifleri doğrultusunda Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından yürütüldü.

    Sonucun Ardından Gözaltı ve Tutuklama

    Dün öğle saatlerinde Sevgi Yandık’ın cenazesi, ikindi namazının ardından toprağa verildi. Katil zanlısı Doğan Ş., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Kendisinin, karısının sadakatsizliğinden kaynaklanan bir şüphe nedeniyle bıçaklama eylemini gerçekleştirdiğini açıklayan Doğan Ş., suçunu itiraf ederek pişman olduğunu ifade etti. Mahkeme sonucunda, cani koca tutuklandı.