Bursa’da Otomobil Takla Attı
Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, İzmir yolu üzerinde seyir halindeki bir otomobil, henüz belirlenemeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, hızla refüje çarparak takla attı.
Otomobilin ters dönmesi sonucu bir tekerleği de yerinden fırlayarak yola savruldu.
Olay Yerinde Hızla Müdahale Edildi
Görgü tanıklarının aktardığına göre, sürücü sol şeritte ilerlediği sırada aracın kontrolünü kaybetti. Çarpmanın ardından takla atan otomobil, ters bir konumda durabildi. Karnında endişeye neden olan bu kazayı gören çevredekiler ve diğer sürücüler, olay yerine hızla yardım etmek için koştu.
İhbar üzerine olay mahalline sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Araçtan kurtarılan yaralı sürücüye olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Sürücünün sağlık durumunun ise stabil olduğu öğrenildi.
Kaza ile İlgili Soruşturma Başlatıldı
Yetkililer, kazaya ilişkin gerekli tahkikata devam ediyor. Bu tür kazaların önlenmesi amacıyla sürücülerin dikkatli olmaları gerektiği vurgulanıyor.

