Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bursa’da Metro Seferleri Elektrik Kesintisi Nedeniyle Durdu, Sorun 1 Saatte Çözüldü

    Bursa’da metro seferleri 17.15’te yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle durdu. Yolcuların raylar üzerinde yürüyerek tahliye olduğu olayda, kesinti 1 saat içinde giderildi. Burulaş yetkilileri, seferlerin ardından normal seyrine döndüğünü açıkladı.

    Bursa'da metro seferleri 17.15'te yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle durdu. Yolcuların

    Bursa’da Metro Hattında Kesinti: Seferler Tekrar Başladı

    Bursa’da yaşanan bir olay, metro seferlerinde kesintiye yol açtı. Vagonların çalışmadığı bu süreçte bazı yolcular, trenden inerek rayların üstünden yürümeyi tercih etti. Saat 17.15’teki arızaya hızlı bir şekilde müdahale edilerek sorun çözüldü ve seferler 18.15’ten itibaren tekrar düzenli bir şekilde devam etti.

    Elektrik Kesintisi Nedeniyle Gecikme

    Olay, 17.15 civarında BursaRay hattında gerçekleşti. Henüz tanımlanamayan bir nedenden ötürü yaşanan elektrik kesintisi, Uludağ Üniversitesi ile Odunluk arasında seferlerin durmasına sebep oldu. Bu durum, vagonların içinde kalan yolcular arasında panik yarattı. Bazı kişiler, görevlilerin yönlendirmesiyle güvenli bir şekilde tahliye edilirken, diğerleri rayların üzerinden yürüyerek istasyonlarına ulaşmayı denedi.

    Seferler Kontrollü Bir Şekilde Yeniden Başladı

    Metro seferlerindeki aksama yaklaşık bir saat sürdü. Ekiplerin arızayı kısa sürede gidermesiyle seferler kontrollü bir biçimde tekrar başlatıldı. Burulaş yetkilileri, enerji dalgalanmasına müdahale edildiğini ve seferlerin normal akışta sürdüğünü belirtti.