Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bursa’da Kimliğini Gizlemeye Çalışan S.Ö, Parmak İzi ile Yakalandı

    Bursa’da S.Ö. (34), polise kardeşinin kimlik numarasını vererek yakalanmaktan kurtulmaya çalıştı. Ancak parmak izi kontrolü ile kimliğinin aslında kendisine ait olduğu belirlendi. S.Ö., çeşitli suçlardan arandığı ve ehliyetsiz araç kullandığı için 2 bin 167 lira ceza alarak gözaltına alındı.

    Bursa'da S.Ö. (34), polise kardeşinin kimlik numarasını vererek yakalanmaktan kurtulmaya

    Bursa’da Polisten Kaçmaya Çalışan Şahıs, Kardeşinin Kimlik Numarasını Verdi

    Bursa’nın Yıldırım ilçesinde, çeşitli suçlardan dolayı aranan S.Ö. (34), gece saatlerinde polis uygulamasında yakalandı. Kimlik belgesinin yanında olmadığını öne süren şahıs, dikkat çekmemek için kardeşine ait kimlik numarasını verdi.

    Polis ekiplerinin dikkatli incelemesi sayesinde, S.Ö.’den alınan parmak izinin, verdiği kimlik numarasından farklı olduğu belirlendi. Yapılan araştırmalarda, S.Ö.’nün beyan ettiği kimliğin, kardeşine ait olduğu ve kendisinin de bir dizi suçla aranmakta olduğu ortaya çıktı.

    İkili Kardeşin Ceza Bilgileri Ortaya Çıktı

    S.Ö.’nün ayrıca, kardeşinin geçen dönem alkollü araç kullanmaktan dolayı ehliyetinin polis tarafından alındığı öğrenildi. S.Ö. hakkında, uyarıcı madde satın almak, kabul etmek ve bulundurmak suçlamalarıyla arandığı da belirlendi.

    Polis, S.Ö.’nün ehliyetsiz araç kullanmaktan ve kimliğini ibraz etmemekten dolayı toplamda 2 bin 167 lira para cezası kesildi. Tüm işlemlerinin ardından gözaltına alınan şahıs, asayiş ekiplerine teslim edildi.

    Bursa’da meydana gelen bu olay, polis uygulamalarının ne denli titizlikle yürütüldüğüne bir örnek teşkil ediyor.