Bursa’da Hırsızlık Suçlarından Aranan S.G. Yakalandı, 29 Yıl Hapis Cezası ile Gözaltında

1 Min Read

Bursa’da Hırsızlık Zanlısı Yakalandı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde, Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bölgede aranan şahıslara yönelik yaptıkları operasyonlar neticesinde önemli bir başarı elde etti.

Aranan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalarda, 7 ayrı hırsızlık suçundan toplam 29 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası ile 2 bin 200 TL adli para cezası bulunan S.G. isimli şahıs, yapılan operasyonla yakalandı.

Uzun Süre Firarda Kalan Şahıs Operasyonla Ele Geçirildi

Uzun bir süre boyunca firari konumda olduğu değerlendirilen S.G.’nin, polis ekiplerinin gerçekleştirdiği titiz takip sonucunda gizlendiği yer tespit edildi. İlgili adresin saptanmasının ardından düzenlenen baskınla şahıs, kısa bir süre içinde etkisiz hale getirildi.

Belirli prosedürlerin ardından, S.G. emniyetteki işlemlerini tamamladı ve sonrasında adli makamlara sevk edildi. Yürütülen bu süreç, Gemlik’teki güvenlik çalışmalarının ne denli kararlı ve etkin olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir