Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bursa’da Feci Kaza: Ali Şahin ve Eşi Halime Şahin Hayatını Kaybetti, İki Kişi Yoğun Bakımda

    Bursa’nın Keles ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Ali Şahin ve eşi Halime Şahin yaşamını yitirdi. Kamyonetin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ağaçla çarpması sonucu gerçekleşen kazada, yaralı olarak hastaneye kaldırılan Eren Şahin ve Mustafa Temel’in durumu ciddiyetini koruyor. Olayla ilgili soruşturma sürmekte.

    Bursa'nın Keles ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Ali Şahin ve

    Bursa’da Feci Kaza: İki Kişi Hayatını Kaybetti

    Bursa’nın Keles ilçesinde yaşanan talihsiz bir trafik kazasında, Ali Şahin ve eşi Halime Şahin yaşamını yitirdi.

    Kaza Anı ve Olay Yeri

    Kaza, Akçapınar Mahallesi yolu üzerinde gerçekleşti. Yönetimden çıkan kamyonet, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucunda yoldan çıkarak yol kenarındaki bir ağaca çarptı. Bu feci kaza, Ali ve Halime Şahin çiftinin hayatlarına mal oldu.

    Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

    Aynı kazada yaralanan Eren Şahin ile Mustafa Temel’in durumu ise oldukça kritik. İki yaralı, Çekirge Devlet Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi altına alındı. Yaralıların durumu ile ilgili olarak görgü tanıkları, kaza anının oldukça korkutucu olduğunu belirttiler.

    Olayın Araştırılması Sürüyor

    Kaza sonrası, emniyet güçleri olayla ilgili tahkikat başlattı. Kaza ile bağlantılı ayrıntıların belirlenmesi için çalışmalar sürerken, halkta büyük bir üzüntü yaşanıyor.