Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bursa’da Dünü Okula Giderken Kaybolan 13 Yaşındaki Çocuğun Bulunması İçin Jandarma Seferber Oldu

    Bursa’nın Orhaneli ilçesinde, 13 yaşındaki ilkokul öğrencisi Burak Koçak, okula gitmek için evden çıktıktan sonra kayboldu. Ailesinin endişesi üzerine jandarma ekipleri, Koçak’ın bulunması için arama çalışmalarına başladı.

    Bursa'nın Orhaneli ilçesinde, 13 yaşındaki ilkokul öğrencisi Burak Koçak, okula

    Bursa’da Kayıp Çocuk İçin Arama Çalışmaları Başlatıldı

    Bursa’nın Orhaneli ilçesinde, evden çıkıp bir daha geri dönmeyen 13 yaşındaki Burak Koçak’ın bulunması amacıyla jandarma müdahale etti.

    Dün okula gitmek üzere evinden ayrılan ilkokul öğrencisi Burak Koçak, Altındaş Mahallesi’nde ikamet etmekteydi. Uzun bir süre aile yakınları, çocuğun eve dönmemesi üzerine endişelendi ve ona ulaşmaya çalıştı. Okulun etrafında Burak’a ait bir sırt çantasının bulunması, aileyi daha fazla tedirgin etti. Bir gün boyunca haber alamadıkları için resmi makamlara, yani jandarmaya başvurdular.

    Kayıp çocuğun izini sürmek için harekete geçen jandarma ekipleri arama çalışmalarına başladı. Olayla ilgili gelişmelerin takipçisi olunuyor.