**Bursa’da DEAŞ Operasyonu: 18 Gözaltı!**
Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, DEAŞ terör örgütüne yönelik geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirdi. Bu operasyonda 18 kişi gözaltına alınırken, bir kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
Teknik ve Fiziki Takip
Alınan bilgilere göre, Terörle Mücadele ekipleri, DEAŞ’ın ideolojisi doğrultusunda faaliyet gösteren şahıslara yönelik olarak teknik ve fiziki takip faaliyetlerine zemin hazırladı. Yapılan titiz incelemeler sonucunda, Karacabey ilçesinde örgütle bağlantılı 19 şahsa yönelik eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi.
Ele Geçirilen Malzemeler
Gerçekleştirilen operasyonda 18 kişi yakalanarak gözaltına alındı. 1 şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi. Gözaltına alınan şahısların ikametlerinde yapılan aramalar sonucunda, çok sayıda örgütsel yayın ve dijital materyal ele geçirildi.
Gözaltına alınan şahısların, emniyet birimlerindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, terör örgütlerine karşı kararlılıkla mücadelenin devam edeceğini açıkladı. Bu tür operasyonlarla, kamu güvenliğinin sağlanmasına yönelik önemli adımlar atıldığı vurgulandı.
BURSA’DA DEAŞ OPERASYONU : 18 GÖZLALTI
BURSA’DA DEAŞ OPERASYONU : 18 GÖZLALTI
BURSA’DA DEAŞ OPERASYONU : 18 GÖZLALTI
BURSA’DA DEAŞ OPERASYONU : 18 GÖZLALTI
BURSA’DA DEAŞ OPERASYONU : 18 GÖZLALTI
ATAŞEHİR’DE SÜRÜCÜSÜNÜN FREN YERİNE GAZA BASMASI SONUCU KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL, BİR APARTMANIN BAHÇESİNE UÇTU. KAZADA SÜRÜCÜ YARALANDI.







