Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bursa’da Çalınan ve Yanmış Motosikletin Sahibi, Hırsızların Yakalanmasını Talep Ediyor

Bursa’da Abdulkadir Uludağ’ın 2 ay önce aldığı motosiklet, çalındıktan sonra yanmış olarak bulundu. 40 bin lirası kaybolan Uludağ, güvenlik kameralarında hırsızların görüntülerinin olduğunu belirterek, şüphelilerin bir an önce yakalanmasını talep etti.

Bursa’da Abdulkadir Uludağ’ın 2 ay önce aldığı motosiklet, çalındıktan sonra

**Bursa’da Motosiklet Hırsızlığı: Genç Adamın Parası da Yanmış Araçla Birlikte Kayboldu**

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde ikamet eden 24 yaşındaki Abdulkadir Uludağ, yaklaşık iki ay önce satın aldığı sıfır motosikletinin çalınmasının ardından üzücü bir haber aldı. Gece saatlerinde evinin önünden çalınan motosikletin, yanmış halde bulunduğu bildirildi. Hırsızlar tarafından alınan motosikletin içinde bulunan 40 bin lira ise kayboldu. Uludağ, şüphelilerin bir an önce yakalanmasını talep ediyor.

**Hırsızlık Olayı ve Güvenlik Kamerası Kayıtları**

Mollaarap Mahallesi’nde meydana gelen hırsızlık olayı, 5 Temmuz gecesi gerçekleşti. Olay sırasında motosikletli iki kişi, Abdulkadir Uludağ’a ait olan motosikletin direksiyon kilidini kırarak çaldı. Güvenlik kameraları, hırsızların motosikleti nasıl çaldığını belgelemiş durumda. Sabah uyandığında motosikletinin kaybolduğunu fark eden Uludağ, durumu hemen emniyet güçlerine bildirdi.

**Yanmış Motosikletin Durumu ve Polisin Çalışmaları**

Motosikletin yanmış halde bulunduğu ihbarı, Mollafenari Mahallesi Kestanelik Caddesi’nden geldi. Olay yerine giden güvenlik güçleri, motosikletin şase numarasından Abdulkadir Uludağ’a ait olduğunu belirledi. Ancak, kasada bulunan 40 bin liranın akıbeti hakkında henüz bir bilgiye ulaşılamadı. Polis ekiplerinin, motosikleti çalıp yakmış olan şüphelileri tespit etmek için çalışmaları devam ediyor.

**Uludağ’ın Adalet Talepleri**

Motosikletini sadece iki ay kullanabilen Abdulkadir Uludağ, yaşadığı bu olayla ilgili duygularını dile getirerek, “Gece saat 1 civarında eve döndüm ve sabah saat 7’de motosikletimin yerinde olmadığını fark ettim. Polise haber verdim ve güvenlik kameraları kaydında iki şahsın motosikletimi aldığını gördüm” şeklinde konuştu.

Kasasında bulunan paranın kaybolmasından endişe eden Uludağ, “Motosikletim ve içindeki 40 bin liram benim birikimimdi. Bu kişiler serbest kalırlarsa başkalarının evine ya da arabasına da zarar verebilirler. Adalet istiyorum ve bu kişilerin hak ettikleri cezalara çarptırılmalarını talep ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı