**Bursa’da Baba ve Kızının Ölümü Üzerine Soruşturma Başlatıldı**
Bursa’nın Osmangazi ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, bir evde baba ve kızı ölü bulundu.
**Olayın Gerçekleştiği Yer ve Şahıslar**
Olay, Osmangazi ilçesine bağlı Ovaakça Mahallesi Yayla Sokak üzerinde meydana geldi. 55 yaşındaki Nazmi Aybey, yakınları tarafından evde asılı bir şekilde bulunurken, 28 yaşındaki kızı Kübra Aybey ise yatak odasında hareketsiz şekilde bulundu. Aile üyeleri, bir süre Nazmi Bey ve kızı Kübra ile iletişim kuramadıkları için endişelenerek eve gitmeye karar verdiler.
Eve giren yakınları, Nazmi Aybey’i çatı katında asılı halde, kızı Kübra Aybey’i ise yatakta cansız halde bulmuşlardır.
**Olay Sonrası Alınan Önlemler**
Durumun derhal bildirilmesi üzerine, bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolleri sonucunda baba ve kızın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Olay yeri inceleme ekipleri, detaylı bir çalışma gerçekleştirerek durumu araştırmaya başladı.
Nazmi Aybey ve kızı Kübra Aybey’in cenazeleri, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
**Soruşturma Devam Ediyor**
Soruşturma süreci geniş bir çerçevede devam ederken, olayla ilgili detayların ortaya çıkması bekleniyor. Olay yerinde gerçekleştirilen incelemeler ve yapılan araştırmalar, adli süreçlerin ilerleyişine katkıda bulunacaktır.
