Burhaniye’de 15 Temmuz Anma Etkinlikleri Spor Yarışmaları ile Start Aldı

Burhaniye, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinliklerine spor yarışmalarıyla başladı. İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, masa tenisi, basketbol ve jimnastik yarışmaları düzenledi. Kazananlara ödüller Kaymakam Cumali Atilla tarafından verildi. Etkinlikler kültürel faaliyetlerle 18 Temmuz’a kadar sürecek.

Burhaniye, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinliklerine

Burhaniye’de 15 Temmuz Anma Etkinlikleri Spor ile Başladı

Burhaniye ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla anma etkinlikleri spor yarışmaları ile gerçekleştirildi. İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler çerçevesinde masa tenisi, basketbol ve jimnastik branşlarında yarışmalar düzenlendi.

Kültürel Etkinlikler ile Devam Ediyor

Etkinlikler, Burhaniye Atatürk Spor Salonu’nda sportif faaliyetlerin yanı sıra, Gençlik Merkezi’ndeki kahramanlık konulu koro ve diğer kültürel etkinliklerle sürdürüldü. Hem gençlerin heyecanla katıldığı yarışmalar, hem de kültürel içerikler anma gününe anlam kattı. Dereceye giren sporcuların ödülleri ise Kaymakam Cumali Atilla tarafından takdim edildi.

Ödül Töreni ve İzleme Fırsatı

Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ödül töreninde, Kaymakam Cumali Atilla, idari protokol üyeleri ve sporcu velileri de yer aldı. Burada, maskten tenisi, basketbol ve jimnastik alanında başarılı olan sporcuların ödülleri verildi. Törenin sonunda Kaymakam Atilla, Gençlik Merkezinde koro ve resim çalışmalarını yakından takip etti.

Burhaniye’deki 14-18 Temmuz tarihleri arasında sürecek Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri hakkında daha fazla bilgi verilmesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı