**Burdur’da Bıçaklama Olayı: Üç Kişi Tutuklandı**
Burdur’da 35 yaşındaki bir kadının bıçaklanarak öldürülmesi olayıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 3 kişi tutuklandı. Savcılıktan serbest bırakılan bir şüpheli de bulunuyor.
**Olayın Detayları**
10 Haziran akşamı saat 21.00 sularında Bağlar Mahallesi 14036 Sokak’taki bir sitede meydana gelen olayda, 25 yaşındaki Seray Ö. isimli kişi, 22 yaşındaki arkadaşı Tülay A. ile birlikte Adnan B. (35) isimli adamın evine gitti. Seray, site önünde beklerken, Tülay, Adnan B.’nin eşi Özge Bedir (35) ile henüz bilinmeyen bir sebepten tartışmaya başladı. Kısa sürede hararetlenen bu tartışma sonucunda Tülay, Özge’yi boğazından ve karnından bıçaklayarak ağır yaraladı. Olayın ardından iki kadın kaçarak olay yerinden uzaklaştı.
Olayın duyulmasının ardından Seray Ö., 112 Acil Servis’i aradı. İtfaiye, sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine gitti. Ekipler, kapıyı açtığında Özge Bedir’i evin içinde kanlar içinde buldular. Yapılan kontrollerde Özge’nin hayatını kaybettiği belirlendi.
**Polis Şüphelileri Yakaladı**
Olaydan kısa bir süre sonra, polis ekipleri Tülay A. ve Seray Ö.’yü Yeni Mahalle Işıldak Sokak’ta yakaladı. Tülay, yaralanmış durumda olduğu için Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavisinin ardından her iki kadın da gözaltına alındı. Özge Bedir’in cenazesi, otopsi işlemleri için Burdur Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
**Eşinin Ölümünü Öğrenince Baygınlık Geçirdi**
Özge Bedir’in eşi Adnan B., eşinin ölüm haberini aldıktan sonra polis arabasında baygınlık geçirdi. Hastaneye kaldırılan Adnan B.’nin tedavisi hala devam ediyor. Ölüm haberi, Özge Bedir’in yakınlarını derinden etkiledi ve olay yerinde sinir krizleri geçirildi. Özge Bedir’in 5 yaşında ve 36 günlük bebekten oluşan iki çocuk annesi olduğu öğrenildi.
**Şüphelinin İfadesi: Kendimi Savundum**
Gözaltına alınan Tülay A., emniyetteki ilk ifadesinde, Özge Bedir’in kendilerini eve çağırdığını iddia etti. Kapıda yaşanan gerginlik sonrası Bedir’in kendisine bıçakla saldırdığını ileri sürerek, bir boğuşma sırasında bıçağı alarak kadını yaraladığını savundu. Olayın ardından Adnan B. ve başka bir şahıs daha ifadesi alınmak üzere polisi çağırdı.
**Geçmişteki İddialar**
Olayın arka planında, Seray Ö. ile Adnan B. arasında geçmişte yaşanan bir ilişki olduğu öne sürülüyor. Adnan B.’nin Seray’ı zorla araca bindirmesi ve bunun sonucunda tutuklandığı yönünde bilgiler alındı.
**Cenaze Yaşam Kaynağı Gitti**
Hayatını kaybeden Özge Bedir’in cenazesi, yapılan otopsinin ardından ailesi tarafından morgdan alınarak Sultandere Mezarlığı’nda defnedildi.
**Mahkeme Süreci Başladı**
Cinayet zanlısı Tülay A. ve ona dahil olan Seray Ö., Adnan B. ve V. Ö., sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. V. Ö., savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Tülay A., Seray Ö. ve Adnan B., tutuklanarak cezaevine gönderildi.