Burdur’da Jandarma, Uyuşturucuyla Mücadele Operasyonu Kapsamında 3 Şahısı Gözaltına Aldı

1 Min Read

**Burdur’da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Şahıs Gözaltında**

Burdur’da jandarma tarafından gerçekleştirilen başarılı bir narkotik operasyonu sonucunda, uyuşturucu maddelerle ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Jandarma ve Savcılığın Koordinesinde Operasyon

Elde edilen bilgilere göre, Burdur İl Jandarma Komutanlığı, Gölhisar Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesiyle Çavdır ilçesinde uyuşturucu kaçakçılığına yönelik bir operasyon düzenledi. Tespit edilen adreste gerçekleştirilen baskında, V.D., K.Ş. ve H.İ.D. isimli şahıslar gözaltına alındı.

Ele Geçirilen Maddeler

Yapılan aramalar neticesinde, toplamda 54 adet sentetik ecza, 3 gram kubar esrar ve 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatına ulaşıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor.

Burdur’da yaşanan bu operasyon, bölgedeki narkotik suçlarla mücadele çalışmalarının önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Jandarma ekipleri, uyuşturucu ile mücadelede kararlılıklarını sürdürüyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version