Burdur’da cami minaresinde gerçekleşen kısa devre sonrası çıkan yangın, itfaiye tarafından başarıyla söndürüldü.

1 Min Read

Burdur’da Cami Minaresinde Yangın Çıktı

Burdur’da bir caminin minaresinde bulunan elektrik kablolarının kısa devre yapması sebebiyle çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yangın, saat 13:30 civarında Yeni Mahalle’de, İsmet İnönü Bulvarı üzerindeki Kameriye Camisi’nde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, minarenin içindeki elektrik kablolarının bir arıza sonucu kısa devre yapmasıyle yangın başladı. Dumanı fark eden çevredeki vatandaşlar, durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine hızla intikal eden polis ve itfaiye ekipleri, yangının büyümeden kontrol altına alarak söndürülmesini sağladı.

Olayın ardından, caminin güvenlik önlemleri artırıldı ve bölge halkı rahat bir nefes aldı. Yangının çıkış sebebi ile ilgili incelemelerin sürdüğü belirtildi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version