Bu hafta 08:55 itibariyle Ay Boğa burcuna geçiyor. Bu hafta ağırlıklı olarak kendimizi güvene almak istediğimiz alanların ve maddi konuların önem kazanacağını söyleyebiliriz. Bu hafta başında Merkür'ün Neptün'le olumlu açısı başkalarına yardım etmekten, yaratıcı ve kreatif alanlarımızı çalıştırmaktan yana şanslı olacağımızı bize gösteriyor. Pazartesi günü Merkür'ün İkizler burcuna geçişiyle bilgi, iletişim, haberleşme, gazetecilik, bilgi danışmanlığı, yazma, öğrenme, web tasarımcılığı, internet, yapay zekâ, satış, tanıtım, pazarlama, eğitim, ulaşım ile ilgili konular ön plana çıkıyor.

Koç (21 Mart - 19 Nisan)

Haziran ayı, Koç burçları için enerji dolu ve hareketli bir dönem olacak. Kariyerinizde yeni fırsatlar ve projelerle karşılaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda da romantik anlar yaşayabilirsiniz. Ancak, aceleci davranışlardan kaçınmalı ve sabırlı olmalısınız. Dimağımızın açılacağı bir dönem içindeyiz. Bilgi bombardımanına tutulabiliriz. Bu dönemde dikkat eksikliğine dikkat etmekte fayda var, odaklanma sıkıntısı yaşayabiliriz. Kafamız çözüme yönelik çalışacağı için çok çabuk sıkılmak, bir başka konuya atlamak önemli olacak.

Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs)

Bu ay, Boğa burçları için finansal konular öne çıkıyor. Gelir kaynaklarınızı artırmak için yeni yollar keşfedebilirsiniz. Aile içi ilişkilerde huzur ve uyum sağlanacak. Sağlığınıza dikkat edin ve stres yönetimine önem verin. İlişkiler odaklı ya da paraya dayalı teknoloji uygulamaları ile ilgili konu ve olaylar önem kazanıyor. Yapay zeka, bilişim, siber güvenlik ve dijital platformları çok konuşacağız gibi görünüyor. Bu fırsatları değerlendirirken aldanma, aldatılma ya da dolandırılma etkisine karşı.

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran)

Haziran, İkizler için iletişim ve sosyal bağlantılar açısından zengin bir dönem olacak. Yeni insanlarla tanışabilir, eski arkadaşlıklarınızı canlandırabilirsiniz. Kariyerinizde önemli adımlar atabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin. Perşembe günü 15:37 itibariyle 16 derece İkizler burcunda bir Yeni ay oluşuyor. İkizler burcu her tür iletişimin haberleşmenin ticari faaliyetlerin ulaşımın eğitimin burcu o yüzden bilmeye öğrenmeye keşfetmeye kendimizi geliştirmeye bilgiyi hayatımıza katmaya, her tür teknolojiden faydalanmaya açık olacağız. Yenilenmek istediğimiz alanlarda önemli yenilikleri hayatımıza geçireceğiz ama bütün bunları yaparken bilgiyi iyi araştıralım, yüzeysel bilgiler bizi yanıltabilir bu bilgilerin derinliğine inmeye de özen gösterelim. Acun! İkizler burcunda bir yeni aya doğru ilerliyoruz gündemde bir merkür güneş ikizler kişisi Acun var. İki gün önce de yine güneş burcu ikizler olan Tansu Çiller’in eşini konuşuyorduk. Yeni ay ikizler Burcu’nun hayatında yeni gündemler ve yeni kapılar açacaktır. İkizler burcu derken ikizler burcunda güneş yükselen ay ve kuvvetli yerleşimli haritaları kastediyorum

Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç burçları için Haziran ayı, içsel denge ve huzur bulma zamanı. Ev ve aile ile ilgili konular ön planda olacak. Geçmişten gelen bazı konuları çözmek için fırsatlar doğabilir. Kişisel gelişiminize odaklanmak size iyi gelecek.  En olumsuz konumlardan biri geçmiş yaşamlardan kan davası gibi bir şey düşün ya da bir maçın rövanşını almak için gelen ruh gibi düşün. Kızlara hep söylerim gadınızın üstüne martı düşen erkekten uzak durun. Onun güney ay düğümünün üzerine senin Mars’ın düşüyorsa sen ona zarar vermişsindir. Senin güney ay düğümünün üzerine onun martı düşüyorsa o sana zarar vermiştir ruhlarınız arasında bitmemiş bir müsabaka var gibi düşün diğer konulara da bakmak lazım ama bence uzak dur bu konuda bir tecrübem olmuştu pilot bir hanım okumuş görgülü tahsilli erkek arkadaşı öğretmen kızın bacaklarını kırmıştı ve ona saplantılı bir aşk besliyordu haritalarını incelediğimde kadının güney ay düğümü Neptün burcu yaydı ve kavuşumdaydı. Adamın ise Plüton mars Uranüs yay burcundaydı düşün yani kızın bacaklarını kırmış ve adama aşık olduğu için kimseye söylemeden eve kapanmıştı ailesinin bile haberi yoktu yetişkin 38 yaşında yaklaşık bir kadın şok olmuştum. Aynı şekilde bir arkadaşım güney ay düğümüünün üstüne mars’a denk gelen birine aşık oldu tam da mars retro‘ya girmek üzereydi dedim ki bundan uzak dur sana zarar verebilir beni dinlemedi adam bunu sokak ortasında tartakladı arkadaşlarıyla düşman etti inanılmaz kötü bir ilişki sonunda hüsranla bitti keşke seni dinleseydim demiştim buna benzer sayısız örnek verebilirim işin içine güney ay düğümü girdiği zaman orada bir uğursuzluk karma ve kayıp enerjisi çalışır aman kızlar bence bu konum güneş içinde dikkat edilmesi gereken bir konum

Nuray Sayarı 17 Temmuz 2024 Burç Yorumları... Bugün Hangi Burçlar Şanslı? Aşk Ve İş Yorumları Nuray Sayarı 17 Temmuz 2024 Burç Yorumları... Bugün Hangi Burçlar Şanslı? Aşk Ve İş Yorumları

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan burçları, Haziran ayında sosyal çevrelerinde parlayacaklar. Yeni projeler ve iş fırsatları kapınızı çalabilir. Aşk hayatınızda tutkulu anlar yaşayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak kendinizi ifade edin.  Eşim mars aslan ben ay aslan! Bu da bingo bir kavuşum. Mars ay kavuşumuna evliliklerde çok denk geliyorum. Aslında çok detay bilgi ama doğum öncesi tutulmalar yeni ay dolunaylar da çok önemli. Mesela ben doğmadan önce 26° kova burcunda bir dolunay olmuş eşim doğmadan önce güneş 26° kova ve 26° aslında bir dolunay olmuş 26° kova aslan karşılıklı dolunay kavuşumlarımız var. Bunu ilk gördüğümde bu insan benim hayatımda mutlaka önemli biri olacak ama nasıl acaba demiştim meğer kocam olacakmış :-)

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bu ay, Başak burçları için kariyer ve iş hayatı önem kazanıyor. Planlı ve disiplinli çalışarak hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Aile içi ilişkilerde anlayışlı olun ve küçük anlaşmazlıkları büyütmeyin. Sağlığınıza dikkat edin. Mars başak keskin sirke küpüne zarar. Üzülüp sinirlenip bağırsağına vurur. Milleti sen değiştiremezsin,bütün dünyayı temizleyemezsin. Enerjini kendine sakla

Terazi (23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi burçları için Haziran ayı, seyahat ve eğitim fırsatları ile dolu olacak. Yeni şeyler öğrenmek ve ufkunuzu genişletmek için harika bir zaman. İlişkilerinizde denge ve uyumu koruyun. Kişisel gelişiminize odaklanın.  Mars koç; acelecilik,kesik yanık, dayaklık Mars Boğa; incinen kalınlaşan boyun,astım, homini gırtlak tumba yatak Mars İkizler; çenesinin ve alavere dalaverenin kurbanı Mars Yengeç; nane molla kaprisli,mide bulantısı garantili Mars Başak; pabuç gibi dil,hareketli bağırsak Mars Aslan; kükrek ukala kalp çarpıntılı nabız 180 Mars Terazi; kaçak güreşler,ağrıyan bel Mars Akrep’ten evliya koyma avluya,ne avlu kalır ne kavuk sonunda (zor insan şaka kaldırmayacak beni aklına yazacak tabi yandık) Mars Yay; geriye say! Dön dolaş bilet alalım Dünya turu at Mars Oğlak; bu kibri bırak,sınırlarına dalma yersin tokat Mars Kova; binbeşyüz hava,fazla şişik egolu ukala Mars balık, kağıt mendil fabrikasıyla ortaklık denizlere bol tuzlu gözyaşı katkısı :))

Akrep (23 Ekim - 21 Kasım)

Bu ay, Akrep burçları için dönüşüm ve yenilenme zamanı. Eski alışkanlıklardan kurtulup yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Finansal konularda dikkatli olun ve gereksiz harcamalardan kaçının. Duygusal olarak dengede kalmaya çalışın. Ay kıyamam ben bi kere eşiğinden döndüm günlerce ağladım cennette seni bekliyor. Geçen gün dedem dedi ki benim sütlaç için onu çok seviyorsun Allah onu sana cennette de böyle verir dedi üzülme hepimizin gideceği yere biraz erken gitti öyle düşün Allah kalbine ferahlık versin.

Yay (22 Kasım - 21 Aralık)

Haziran, Yay burçları için ilişkilere odaklanma zamanı. Partnerinizle olan bağınızı güçlendirebilir veya yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Kariyerinizde de ilerlemeler yaşayabilirsiniz. Seyahat planları yapabilirsiniz. Mars kovadan inciler! Yapar bu arada mars kova kavgaya arkadaşları çağırır ve kalabaliklarda arkadaşlarından dayak yemişliği de olabilir.

Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak)

Oğlak burçları için Haziran ayı, iş ve sağlık konularında önemli gelişmeler getirecek. İş hayatınızda yeni sorumluluklar alabilir ve başarılı olabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin ve düzenli bir yaşam tarzı benimseyin.

Kova (20 Ocak - 18 Şubat)

Bu ay, Kova burçları için yaratıcılık ve eğlence dolu geçecek. Hobilerinize ve ilgi alanlarınıza daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Aşk hayatınızda romantik anlar yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizle olan ilişkileriniz güçlenecek.

Balık (19 Şubat - 20 Mart)

Haziran, Balık burçları için ev ve aile konularında yoğun bir dönem olacak. Aile içi ilişkilerde huzur ve uyum sağlanacak. Kariyerinizde bazı değişiklikler yaşayabilirsiniz. Kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırmayı ihmal etmeyin.

Editör: Ercan SOMER