29 Aralık Koç Burcu Yorumu  ♈️ (21 Mart - 19 Nisan):

Bugün güne oldukça huzur dolu, pozitif başlayacaksınız ve inanılmaz derecede mutlu olacaksınız. Günün ilk saatlerinde başlayan bu pozitiflik gün boyunca da sizinle devam edecek ve güzel bir gün geçireceksiniz. Çalışma hayatınızda bazı hareketlilikler yaşanmanız mümkün ve çok normal. Yoğun olacağınız bir gün olsa da bu konuda kesinlikle şikayetçi olmayacaksınız çünkü oldukça keyifli geçecek. Aşk hayatınız konusunda bir takım değişiklikler yapmak istiyorsunuz ve bunun sizin elinizde olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Eğer çabalarsanız istediğiniz aşk hayatına ulaşacaksınız.



 

Günlük Burç Yorumları,Koç Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,


29 Aralık Boğa Burcu Yorumu  ♉️ (20 Nisan - 20 Mayıs):

Bugün duygularınız ile hareket edecek ve onlarla düşüneceksiniz. Duygularınızın ön planda olduğu bir gün geçireceksiniz kısacası. İş hayatınızda yaşayacağınız ayrılıklar bu nedenle sizi derinden etkileyecek ve çok üzülmenizi sağlayacak. Yalnız sadece bu olayda sınırlı kalmayacak duygusallık, akşam saatlerinde yaşayacağınız olaylar sizi pozitif yönde etkileyecek ve duygu durumunuz anında değişecek. Maddi konuda dikkat etmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Ödemeleriniz bu dönemde olabilir. Hatta dikkat etmemeniz takdirde öncesinde yaptığınız birikimleri de tamamen bitirebilirsiniz. Harcamalarınıza bu nedenle dikkat etmeniz gerekmektedir.



 

Boğa Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,


 

29 Aralık İkizler Burcu Yorumu  ♊️ (21 Mayıs - 20 Haziran):

Ruh haliniz sürekli değişkenlik gösteriyor şu sırlar. Duygu değişkenliği ikizler burcunda sürekli olsa da bu dönemde daha yoğun bir şekilde yaşayacaksınız. Bir gün üzgünseniz diğer gün sevinçli, bir gün öfkeli iseniz diğer gün daha sakin olabilirsiniz. Bu döneminizde en önemli olan partneriniz ile aranızdaki diyalogdur. Dikkat etmemeniz takdirde çok sık taştırmaya girebilirsiniz. Hatanın sizde olduğunu fark etmeniz takdirde olayı toparlamaya çalışmalısınız. İşinize sıkı sıkıya sarılıyorsunuz fakat bu olay sizin özel yaşamınızdaki önceliklerinizi etkilemekte. Bunu yapmaktan kaçının ve özel hayatınıza daha çok önem vermeye başlayın.



 

İkizler Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,


 

29 Aralık Yengeç Burcu Yorumu  ♋️ (21 Haziran - 22 Temmuz):

Hayatınız bu döneme olduğunca yoğun ve hareketli geçiyor. İş yaşamınızda da her şey yolunda ve kesinlikle bir aksilik çıkmıyor. İş hayatınız ile ilgili bir beklentiniz var ise biz size şimdiden müjdeli haberi verelim o işten olumlu şekilde geri dönüş alacaksınız ve istediğiniz olacak. Bu dönemde enerjiniz çok fazla yüksekte ve çevrenizdeki insanları da mutlu etmenize yardımcı oluyor. Maddi olarak bir birikim yapıyor ve istediğiniz hedefe ulaşmaya çalışıyorsunuz. Sabır etmeniz takdirde istediğiniz olacak ve istediğiniz şeye kolayca kavuşacaksınız.


 

Yengeç Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,




 

29 Aralık Aslan Burcu Yorumu  ♌️ (23 Temmuz - 22 Ağustos):

Bugün partneriniz ile alakalı çok sevineceğiniz bir haber alabilirsiniz. Aşktan adeta gözleriniz kamaşacak gibi duruyor. Ve bu mutluluğunuz sosyal yaşamınıza da çok güzel bir şekilde yansıyacağa benziyor. Bugün sizin gününüz ve sanki mutluluktan parlıyorsunuz. Fakat iş yerinizde biraz zorlanabilirsiniz. Bu da sizi oldukça gerecek gibi gözüküyor. Çözüme ulaşmanız için öncelikle sorunun kaynağını bulmalı ve bunun üzerine çalışmalısınız. Maddi konularda çok savurgan davranıyorsunuz. Dikkat etmezseniz istenmeyen olaylarla karşılaşabilirisiniz. Dikkat edin ve mutluluğunuza gölge düşmesine asla izin vermeyin. Bir Aslan burcu bunu kesinlikle başarabilir.



 

Aslan Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,

29 Aralık Başak Burcu Yorumu  ♍️ (23 Ağustos - 22 Eylül):

Son dönemde durgun, sakin bir hayat yaşıyordunuz fakat artık hayatınız biraz daha hareketlenecek gibi gözüküyor. Sevdiğiniz kişi tarafından yapılan romantik sürprizlere ve hareketli bir aşk hayatına hazır olun. Bugün yaşadığınız enerji aşk hayatınıza büyük bir heyecan katacak ve çok eğleneceksiniz. İş hayatınızda hala çekingen ve güvensiz davrandığınızın farkındayız. Fakat bunun oldukça yersiz duygular olduğunu da söylemek zorundayız. Siz çok becerikli ve herkesten daha yetenekli bir burcu taşıyorsunuz. Kariyerinizi olumsuz olarak etkileyecek her türlü duygusallıktan uzak durmalısınız.



 

Başak Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,


 

29 Aralık Terazi Burcu Yorumu  ♎️ (23 Eylül - 22 Ekim):

Aşk yaşamından çok hoşlanmıyor ve uzak durmaya çalışıyorsunuz fakat ne kadar kaçsanız da aşk hayatınızda bir takım hareketlilikler olduğu görünüyor. Çok önceden kapattığınız o defterin sayfalarını şimdi yeniden tek tek çevirmenin zamanı gelmiş gibi gözüküyor. Hiç beklemediğiniz bir anda hiç beklemediğiniz bir misafir beklemediğiniz bir haber verebilir. Bu haber geçmişten bir haber olacak ve sizi çok derinden etkileyecek gibi gözüküyor. Bu haber karşısınd etkilenmeyeceğinizi düşünseniz de maalesef bu böyle olacak. Maddi anlamda da bir zorluk çekeceğinizi söyleyemeyiz.


 

Terazi Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,


 

29 Aralık Akrep Burcu Yorumu  Burç Yorumu ♏️ (23 Ekim - 21 Kasım):

Bugün duygularınızı göz ardı ederek sosyal zekanızla düşünme vaktiniz geldi. Bu konuya özen göstermeniz oldukça önemlidir. Sosyal ilişkilerinizi eğer dikkatli bir şekilde kurar ve sürdürürseniz bu olay size iş hayatınızda da oldukça yardımcı olacaktır. İşinize olan saygınız çevrenizdekilerin oldukça dikkatini çekmektedir. Arkadaşlarınız ve yöneticileriniz sizin bu tutumunuz karşısında itibarlı ve kararlı biri olduğunuzu düşünüyorlar. Aşk hayatınız da ise yeni biri olmasa da eski biri yeniden sizinle bir birliktelik yaşamak isteyebilir. İlk başlarda kararsız kalsanız da sonradan yerinde bir karar vereceksiniz.



 

Akrep Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,



 

29 Aralık Yay Burcu Yorumu  ♐️ (22 Kasım - 21 Aralık):

İnsanlar ile çok hızlı samimiyet kuruyor ve insanlara çok çabuk güveniyorsunuz. Bunun sonucu olarak ta herkeste olduğu gibi büyük hayal kırıklıkları yaşıyorsunuz. Bu durum hem iş hayatınızı hem de aşk hayatınızı tehlikeye sürükleyecek gibi gözüküyor. Tehlikelerin önüne geçmek ise tamamen sizin elinizde. İpleri elinize almamanız takdirde ikili ilişkilerde sürekli sıkıntı yaşayacaksınız. Arkadaşlık ilişkileri ile iş ilişkilerini karıştırıyorsunuz bu da iş arkadaşlarınız oldukça huzursuz ediyor. Çok uzun zamandır tanıdığınız yakın bir arkadaşınız maddi konuda bir sıkıntı çekiyor ve bu konuda sizden yardım isteyecek.




 

Yay Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,

 29 Aralık Oğlak Burcu Yorumu  ♑️ (22 Aralık - 19 Ocak):

Eğer mümkünse tüm dikkatinizi işinize vermelisiniz. Bunu yaparken de aynı zamanda mantıklı düşünmeli ve her şeyi sakince gerçekleştirmelisiniz. İş yerinizde sıkıntılar ortaya çıkabilir fakat siz ne olursa olsun olduğunca sakin olmaya çalışmalısınız. Paranız hakkında bir birikim yapmayı düşünüyorsanız ve zaman bulamıyorsanız işte o gün tam da bugün. Yatırımınızı bugün yapabilirsiniz. Partneriniz ile olan önceki sorunları geri bırakmışsınız ve üzerinizde bunu huzuru var. Bu durum her halinizden anlaşılıyor. Partneriniz sizinle yakınlaşmaktan ve yakın olmaktan oldukça memnun.



 

Oğlak Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,




 

 29 Aralık Kova Burcu Yorumu  ♒️ (20 Ocak - 18 Şubat):

Uzun zamandır bir şeyler düşünüyorsunuz fakat bir türlü karar veremiyorsunuz. Bugün o karara varacaksınız. Cesur ama aynı zamanda mantıklı bir karar almanız takdirde ilerleyen yıllarda bunun size dönüşü çok güzel olacaktır. Merak ettiğiniz bir konu var ve bu konu hakkında sürekli düşünüyorsunuz bunun cevabını da çok kısa bir sürede almış olacaksınız. Öğreneceğiniz bazı bilgiler size sevinç yerine hayal kırıklığı yaşatabilirler. Parasal konularda sıkıntı çekeceğiniz görünüyor bu konuda biraz daha dikkatli davranmanız gerekecektir.



 

Kova Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,


 

29 Aralık Balık Burcu Yorumu (19 Şubat - 20 Mart):

Bugün maalesef sizin gününüz olduğu pekte söylenemez. Günün ilk saatlerinde yaşayacağınız aksaklıklar ilerleyen saatlerde sakarlıklara dönüşebilir ve bu durum sizi oldukça zor bir hale düşürecektir. Sakarlıklar sebebi ile küçük kazalar bile yaşayacağınızı söyleyebiliriz. Dikkatiniz ve algılarınız tüm gün boyunca açık olmalıdır ki daha büyük kazalar yaşayacaksınız. Bunlarla birlikte iş yaşamınızda bir de tartışmaya yaşayabilirsiniz ki olumsuzlukların adeta tuzu biberi olacaktır. Günün bir an önce bitmesini ve eve dönüp özel hayatınız ile ilgilenmeyi iple çekeceksiniz.



 

Balık Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları


 



 


 

Editör: Haber Kenti Editör