28 Aralık Koç Burcu Yorumu  ♈️ (21 Mart - 19 Nisan):

Beceri ve yeteneklerinize odaklanmanız gereken bir dönemdesiniz. Kendi potansiyelinizdeki başarılı olabileceğiniz alanlara yönelik çalışmalarda harekete geçmelisiniz. İş ve güç konularında gereksiz yere ego taşıdığınızın farkına varın. Çünkü sizin hayat enerjinizi sömüren bu duygular sizi kötü etkiliyor. Hayatınıza aldıklarınız bu dönemde kendi isteklerinize uyan kişiler olacak. Ancak büyük resimdeki olası tehlikeleri de göz ardı etmemelisiniz. Çevrenizdekilere ve size zararı dokunabileceklere karşı kendi önlemlerinizi şimdiden almalısınız.


 

Günlük Burç Yorumları,Koç Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,


28 Aralık Boğa Burcu Yorumu  ♉️ (20 Nisan - 20 Mayıs):

Genel olarak dengesizliği sonuna kadar hissedeceğiniz bir haftaya giriyorsunuz. Arkadaşlarınızda ve ailenizde gördüğünüz hızlı değişimler ve tutarsızlıklar ekstra gerginliklere neden olabilir. Kendi doğru bildiğiniz konulardan şüphe duymamanız gerekiyor.  İş ve özel hayatınızda çok hassas bir süreç içindesiniz ve bu dönemi en iyi şekilde geçirmeye odaklanmalısınız. Elinizdeki şartları yeniden değerlendirin ve harekete geçin. Yalnızken aldığınız kararların daha sağlıklı olacağını unutmayın. Sizin çok yorum yapmadığınız konularda başkaları sizin işlerinizle alakalı yorumlar yapıyorsa onlarda yanlışlık var demektir.Başkalarının yanlışlarını siz yüklenmek zorunda değilsiniz. 


 

Boğa Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,


 

28 Aralık İkizler Burcu Yorumu  ♊️ (21 Mayıs - 20 Haziran):

İkizler burcu ev yaşamınızda artık mutluluk istiyorsunuz ve sonuna kadar da haklısınız. Uzun süredir iş ve özel yaşamınızda beklediğiniz sonuçlar artık geliyor. Bu hafta yeni ve dolu dolu haberler alabilirsiniz. Yapmak isteyip yapamadığınız basit ama etkili şeylere odaklanın. Güzel bir manzara seyredin, hayatınıza anlam katın. Hayatın sadece iş ve paradan ibaret olmadığının farkına varın. Erteleme yapmamak için bir arkadaşınızdan yardım almaktan da çekinmeyin. Yeni kararlar alırken mutlu olacağınız seçimlere yönelmeli ve kötü enerjilerden uzak durmalısınız.  Enerjinizi kontrol etmeyi öğrenin ve olumsuzluklara direnin.


 

İkizler Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,


 

28 Aralık Yengeç Burcu Yorumu  ♋️ (21 Haziran - 22 Temmuz):

Salı gününden itibaren hızlı bir değişim sürecine gireceksiniz.  Tatile çıkabilir, yeni bir hayata başlayabilirsiniz. Dolunay etkilerinin baskın olduğu dönemde hayatınızdan çok sıkıldığınızı fark edeceksiniz.  Bu düşüncelere çok kapılmayın ve kendiniz çözüm üretmeye odaklanın.  Hayatınızda güzellikleri ancak sizin katabileceğinizi hatırlayın. Her zamansıkıntılı bir süreç yaşamak zorunda değilsiniz. Bunu değiştirmek için yeni bir adım atarak işe başlayabilirsiniz. İleri doğru yol alma zamanı geldi ve artık değişim için harekete geçmelisiniz. Para konularından önce kendi düşüncelerinizi toparlamalı ve düzenlemelisiniz. Gerisi kendiliğinden gelecektir.

Yengeç Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,




 

28 Aralık Aslan Burcu Yorumu  ♌️ (23 Temmuz - 22 Ağustos):

Aslan burcu haftalık yorumunda son derece sıkıntılı bir hafta geçirebilirsiniz. Hayatı ve çevrenizi sorgulamaya başladınız.  Bu sorgulamaların arından gördükleriniz sizi hiç de memnun etmeyecektir. Fakat değişim için bazen yüzleşmeniz gereken durumlar vardır. Bu süreci en iyi şekilde geçirebilmek için kendinizden kopmayın ve diğer insanlardan beklentilerinizi en aza indirin. İnsanların size göre davranmak zorunda olmadığını ve herkesin kendi alanı olduğunu hatırlayın. Tabii ki tehdit içeren durumlara karşı da kendi önleminiz almalısınız. Hafta sonunda işle ilgili alacağınız bir haber neticesinde işinizdeki beklenen gelişme sizi yeniden umutlandırabilir.


 

Aslan Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,

28 Aralık Başak Burcu Yorumu  ♍️ (23 Ağustos - 22 Eylül):

Sanatsal faaliyetlere yoğunlaşacağınız bir dönemdesiniz. Rutinden normal şartlarda hoşlansanız da bu hafta daha farklı bir his içerisindesiniz. Isınan havalar duygularınızın daha baskın olmasını sağladı. Yeni birilerini tanımak, farklı hisler tanımak istiyorsunuz. Hafta ortasında gideceğiniz açık hava etkinlikleri size iyi gelecek. Kendi arkadaşlarınızla olabildiğince bol muhabbet edeceksiniz. İş konusunda beklediğiniz çözümler gerçekleşecektir. Hafta içerisinde sonuçlara dair umutlandıran çözümler elde edebilirsiniz. Streskontrolünüzü başarılı şekilde yapmak istiyorsunuz ama zorlanıyorsunuz. Kötü hislerinizle mücadele edin Hem güzel hem de stresli düşünceleri kendi dengenize uygun şekilde ayarlamalısınız.


 

Başak Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,


 

28 Aralık Terazi Burcu Yorumu  ♎️ (23 Eylül - 22 Ekim):

Maddi açıdan ailenizden destek alacağınız bir haftaya giriyorsunuz. İşinizdeki aksamalar sizin sık şekilde canınızı sıkıyor ve çözüm de olmaması işleri kısır döngüye sokuyor. Bu döngüyü kırabilmeniz için kendi enerjiniz ve hatalarıdoğru okumanız gerekiyor. Dengede kalabilmeniz için bu detaya ayrıca önem vermelisiniz. Hem maddi hem de manevi konuları birlikte en iyi şekilde devam ettirebilirsiniz. Kendinizi hafta sonuna doğru daha toparlanmış hissedeceksiniz. Kaybolan dengelerinizi yerine getirmek için bir süre yalnız kalmaktan çekinmeyin. Bu karar size iyi gelecektir.

Terazi Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,


 

28 Aralık Akrep Burcu Yorumu  Burç Yorumu ♏️ (23 Ekim - 21 Kasım):

Yeni düşünceler oluşturmak istediğiniz bir haftaya girdiniz. Özellikle çevrenizde gözden kaçırdığınız durumlarla ilgili öğrendikleriniz bu kararları destekleyecektir. İş ve özel hayatınızda güven duyguları besleyeceksiniz.  İlişkilerinizi gözden geçirin ve doğru olanlarla yanlış olanları yeniden değerlendirin. Bunu yaptığınız anda etrafınızın pozitif şekilde değişeceğinin farkına varacaksınız. Değerli hissetmek için başkalarının düşüncelerine ihtiyacınız yok. Kendinizi dışarıdan etken olmadan da yeterli hissedin. Kendi enerjiniz iyi olduğunda maddi ve manevi açıdan olumlu durumlar meydana gelecektir. Hafta başı geriliminiz çok olsa da bunu değiştirmek elinizde unutmayın. Sizi kötü hissettirenlere karşı kendi kalkanınızı koymalısınız.


 

Akrep Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,



 

28 Aralık Yay Burcu Yorumu  ♐️ (22 Kasım - 21 Aralık):

Yay burcu yeni haftaya kendini son derece enerjik hissederek giriyor. Parasal konularda dilediğiniz sonucu alacaksınız. Manevi açıdan boşluk hissedebilirsiniz. Duygularınızı inciten durumlara yeniden bakın. Boş yere düşündükleriniz sizin enerjinizi sömürmemeli… Esnek düşüncelerinizi kendinizi onarmak ve iyileştirmek için kullanmalısınız. Düşüncesizliklere karşı en iyi kalkan kendinizdir. Gezi düzenlemek istediğinizde park ve doğal güzelliği olan yerleri görmelisiniz. Bu ruhunuzun yenilenmesinde etkili olacaktır.Sevdiğiniz şeyleri yaparken mutlaka anın tadını çıkarın.Arkadaşlarınız arasında kendinizi iyi hissetmeye önem verin. Sahte sohbetlerden kaçının.



 

Yay Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,

 28 Aralık Oğlak Burcu Yorumu  ♑️ (22 Aralık - 19 Ocak):

Hafta içinde genelde kendinizi iyi hissedeceksiniz fakat geçmişin izleri sizin peşinizi bırakmıyor. Başkalarına güven vermeye çalışırken kendiniz zarar görebilirsiniz. Bu nedenle ileride vicdan azabı yaşayacağınız durumlara girmeyin.  Yakın çevrenizin değerini bilin ve mesafe koymayı da unutmayın. Yakınlarınızın tehlikeli işlerde olduğunu görebilirsiniz. Bu size zarar vermemelidir. Yeni başlangıçlara hazırsınız. Keyfini çıkarın. Hayatınıza yeni biri girebilir,  iletişiminiz güçlü olduğu sürece mutlu bir hayat sürersiniz. Bu iletişim size ve karşı tarafa bağlı olacaktır. Dönem dönem esneme payını unutmayın.


 

Oğlak Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,




 

 28 Aralık Kova Burcu Yorumu  ♒️ (20 Ocak - 18 Şubat):

Haftaya toplumsal konular hakkında büyük bir odaklanma halinde başlayacaksınız. Yaşadığınız ortamın etkisiyle, uzun süredir emek verdiğiniz bir sosyal proje etkili bir şekilde neticelenebilir. Kendinizi yeni durumlara hazırlarken kişisel özelliklerinizin dikkatten kaçmamasına dikkat edin. Yani bir konuya odaklanırken kendi alanınızdan ödün vermemelisiniz. Bu sizde büyük hasarlar bırakabilir. Her konuda başarılı olmak istiyorsunuz fakat bunu kısmen yapabilirsiniz. Sınırlarınızı zorlamayın, kendinizi olabilecek en ideal halde tutmaya özen gösterin. Emekleriniz ancak siz gerçekten samimi olursanız değer görecektir. Karşınızdakine bunu mutlaka aktarın. Herkesin her an sizi algılamak için ek çaba içinde olmaması gerekir. Yani bazı kişilere kendiniz anlatmalı ve açıkça söylemelisiniz.


 

Kova Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,


 

28 Aralık Balık Burcu Yorumu (19 Şubat - 20 Mart):

Balık burç yorumu Merkür’ün etkisini üzerine alıyor. Duygusal konularda oldukça farklı hissedeceğiniz bir haftadasınız. Kendinizi her zamankinden daha dengesiz ve geçişli hissedebilirsiniz. Bu hafta başlarında yaratıcılığınızın artmasını istiyorsunuz, fakat bunu yapamayınca dengelerinizdaha da kötüleşebilir. Kendi dengenizi eskisi gibi yeniden sağlamak istediğiniz bir araç istiyorsunuz. İçine girdiğiniz kötü durumdan ancak bu şekilde çıkabilirsiniz. Yani sizi mutlu eden ne varsa buna odaklanın. Kim ne derse desin sizi mutlu eden durumlarla birlikte hayatınızı sürdürün. Siz teksiniz ve her zaman tek kalacaksınız. Hislerinize güvenin, yadırgamayın.


 

Balık Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları


 



 


 

Editör: Haber Kenti Editör