Koç burcu günlük, Boğa burcu günlük, İkizler burcu günlük, Yengeç burcu günlük, Aslan burcu günlük, Başak burcu günlük, Terazi burcu günlük, Akrep burcu günlük, Yay burcu günlük, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burcu aşk iş para günlük burç yorumları,

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu bugün neler bekliyor?

 

KOÇ

Bugün bazı nedenlerden dolayı yolculuğa çıkmanız muhtemel. Çıkacağınız yolculuklarda edineceğiniz tecrübeler gelecekte karşınıza çıkacak. Kendinizi diğer günlerinize göre daha fazla dinç hissedebilirsiniz. Bundan dolayı da gününüzün belli bir kısmını sosyal aktivitelere ayırabilir ya da spor yaparak kullanabilirsiniz. Mükemmeliyetçi yapınızla gün içerisinde her şeyin en iyisi olmasını isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi mantık temelleri üstüne yerleştirdiğinizden dolayı karşınızdaki insanlardan da aynı tutumu bekleyebilirsiniz. Bazı yerlerden haber beklentisi içerisinde olabilirsiniz. İlgili haber yakın zamanda kapınızı çalacaktır. Gün içerisinde boşluk bulduğunuz zamanınızı ailenizle iletişime geçerek değerlendirebilirsiniz.

 

BOĞA

Zamanın hızlıca akıp gitmesi sizin gün içerisindeki motivasyonunuzu olumsuz yönde etkileyebilir. Rahatsızlık duyduğunuz bazı konuları, kaynağından halletmeniz gereken bir gün yaşayacaksınız. Kendini tekrar eden, ilerleme göstermeyen ve sıkıcı olmaya başlayan durumlardan kurtulmanın yollarını arayabilir ve gün içerisinde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Gerçeği yansıtmayan durumlarla karşılaşabileceğiniz, doğruluk payı olmayan ya da yarım bilgiler dolayısıyla yaşanabilecek iletişimsel sorunlara açık birkaç günün olması muhtemel. Bu yüzden, doğru ifade edebilmek ya da tam tersi yanlış bilgilendirilmemek için gayret göstermeniz gerekebilir. Aşk hayatınızda ise beklenti içerisinde olduğunuz durumların karşılanma ihtimali yüksek bir gün.

 

İKİZLER

Partnerinizle mutluluk seviyesi yüksek ve anlaşılabilir iletişim kurabileceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Sevgilinizle aranızdaki ilişkinin iyi yönde ilerliyor olması günlük yaşantınızı da olumlu geçmesinde önemli bir etken. Partnerinizde bir takım sürprizler bekliyor olabilirsiniz. Beklentiniz biraz geç karşılanacaktır. Bu süreç içerisindeki sabırsızlığınız gerginlik yaratabilir. Bu konuda kendinizi bastırmalısınız. İşinizden olan gelirinizin sizin çalışma şartlarına bakarak az olduğunu düşünebilirsiniz. Elde ettiğinizle yetinmek konusunda biraz daha olgun yaklaşmanız iş hayatınızın geleceği için önemli olacaktır. Rutin ve sizi sıkacak bir takım işlerinizi bir kenara bırakabileceğiniz bir gün. Kendinize dinlenmek için zaman ayırın.

 

[PAGE]

YENGEÇ

İş hayatınızda çalışma performansınızın diğer günlere oranla biraz daha düştüğünü sizinde fark edebileceğiniz bir gün olacak. Sorumluluk alabileceğiniz üst sınırınızı belirleyerek kendinizde belli edecek bazı değişimlerin zamanı gelmiş olabilir. İş hayatınızdaki kötü iş performans grafiğine sahip olmanız işinizi tehlikeye sokacaktır. Kendinizi zorlamanız halinde yaratıcı fikir ve performanslarınızın farkına varacaksınız. Aile içerisinde iletişiminizi daha da güçlü olabileceği günler sizi bekliyor. Bazı konuları kafanıza takmanız halinde çok çabuk moral bozukluğu yaşayabilirsiniz. Bugün sizi anlayabileceğini düşündüğünüz kişilerle sık iletişim kurmak isteyebilirsiniz. Maddi konularda ise ailenize yapacağınız bazı fedakarlıklar sizi zor duruma sokabilir.

 

ASLAN

Aşk hayatınızda beklentilerinizin gün geçtikçe artış göstereceği döneme giriş yapıyor olabilirsiniz. Karşınızdaki kişiden beklenti içerisinde olmak sevgi göstergesi olabilir ancak bu durumun abartılıyor olması biraz sakıncalı bir hale sokabilir. İş hayatınızda ise iyi bir seyirde olan var işinizin haricinde farklı iş teklifleriyle de karşılaşabilirsiniz. Bu teklifleri değerlendirmeye alırken var olan işinizi de aksatmamaya dikkat etmelisiniz. Bugün sağlık konusunda birazcık keyifsiz bir gün söz konusu olabilir. Zaman zaman karşılaşacağınız ağrılar gerginlik etkisi bırakabilir. Yakın zamanda ısrar konusunda size direnen biriyle muhatap olabilirsiniz. Aşırı ısrarı sevmediğinizden dolayı kırıcı cümleler ağzınızdan çıkabilir.

 

BAŞAK

Hayallerinizle gerçeği birbirine karıştırabilirsiniz. Bu durum aslında sizi motive edebilecek durum olabilirken bugün sakıncalı olması olası. Çünkü hayallerinize fazla kapılacağınızdan dolayı bugün, gerçekle hayal arasındaki ince çizgiyi ayırt edemeyebilirsiniz . Gün içerisinde karşılaşacağınız ufakta olsa başarısızlıklar üzülmenize neden olabilir. Biran önce silkinip kendinize gelmeniz gerek. Aşk hayatınızda ise çevrenizden birine açılmayı düşünebileceğiniz bir gün. Ancak çekimser ve korkaklığınızdan dolayı faaliyete geçirmekte sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz. Tutkunuzun korkunuzu yenmesine izin vermeyin. İç sesiniz attığınız adımların doğruluğu konusunda sizi mutlaka yönlendirecektir.

 

[PAGE]

TERAZİ

Hayata karşı dik duruşunuz, bakışınız ve hayat hakkındaki düşünceleriniz konusunda kendiniz eleştirebilirsiniz. Bu öz eleştirileriniz sizin daha iyi bir yapıya bürünmenizde önemli bir katkısı olacaktır. Çevrenizdeki insanlardan bir süre rahatsızlık duyabilir ve kendi başınıza kalmayı tercih edebilirsiniz. İş hayatınızda ise yükselebilmek için gerçekleştirmiş olduğunuz bazı stratejileri faaliyete sokmak için uygun gün olduğunu düşünseniz de biraz daha beklemeniz ve gözlem yapmanız daha uygun olacaktır. İşiniz konusunda davet edileceğiniz randevuları ertelemeyin veya reddetmeyin. Çünkü yükselişiniz için gerekli bir basamak olabileceğini aklınızdan da çıkarmayın.

 

 

AKREP

Geçirdiğiniz yoğun günler dolayısıyla kendinizi bunalmış ve stresli hissedebilirsiniz. Üstünüzde külfet olan bu sıkıntıyı atabilmek için yaptığınız bazı işlere ara vermeniz gerekebilir. Geleceğe yönelik yapmış olduğunuz bazı planlar meyvesini vermeye başlayacağı günler sizi bekliyor olacak. Aşk hayatınızda ise mutluluğun yüksek olduğu dönemleri yaşıyorsunuz. Flört veya yalnız bir yaşantı süren akrep burçları ise bir adım daha ileri adım atabilecekler ve bu mutluluğu kendileri de tadacaklar. Akşamüstüne doğru daha olgun düşüncelerinizin olduğunu fark edeceksiniz. Bu düşünce yapınızı aktaracağınız yerlerde dikkatleri üstünüze toplayacaksınız.

 

YAY

Alıngan ve sinirli ruh haliniz bugün daha belirgin olacak. Stresli zamanlar geçirebilir ve sizinle iletişime geçmek isteyen kişileri tersleyebilirsiniz. İş hayatınızda ise beklediğiniz bazı gelişmelerin haberini bugün alma ihtimaliniz olası. Maddi konularda bazı yerlerden gelirinizin olacağı kanısındasınız. Buna bağlı bir şekilde de harcama planlaması yapıyorsunuz. Ancak siz kendinizi garantiye almanızda fayda var. Geçmişinizdeki yaşantınız gün içerisinde ara ara aklınıza gelebilir. Bu yaşantınıza özlemin olabileceği gün geçireceksiniz. Sizden haber bekleyen bazı arkadaşlarınız olabilir. Bazı detayları aksatmamanız halinde güven konusunda sorunlar yaşayabileceğinizi aklınızda bulundurun.

 

[PAGE]

OĞLAK

Sizin ne hayatını devam ettirmek isteyen insanlar var ama size uymayan bazı durumlar var bu durumlardan dolayı bu insanları kendinizden uzak tutuyorsunuz. Hayatınızda yapacak olduğunuz değişiklikler sizi oldukça etkileyebilir ama bu etkinin altından kolaylıkla kurtulabilirsiniz Buda sizin elinizde. Zamanınızı boşa harcadığınızı düşündüğünüz bazı insanlarla devam etmek zorunda değilsiniz. İş hayatınızda daha da tecrübe edinmek için ve başarılı olabilmek için biraz daha sabredin ve çabalamaktan asla vazgeçmeyin. Maddi konudaki harcamalarınızda biraz daha dikkat etmeye çalışın bu ayki harcamalarınız geçen aykinden daha da fazla olabilir. Aile büyüklerinizle bazı fikir alışverişleriniz olacak büyüklerimizin fikirleri de sizin için önemli.

 

KOVA

Enerjinizi geri kazanmak sizin elinizde ve bunu başarabilirsiniz. Hayata karşı bağlılığınızı kimse yok edemez buna da izin vermeyin. Partnerinizle beraber iletişiminiz daha da artacak bu iletişim seviyenizi yerinden oynatmamaya çalışın çok iyi durumdasınız. İş hayatınızda başarılı olacaksınız ama yapacak olduğunuz veya yapmak için planlar kurduğunuz şeylerden vazgeçmeyin. Bazı konularda sizi daraltan şeyler olabilir bu şeylerden aile büyüklerinizden yardım alabilirsiniz onlara fikirlerini sorun. Kendinizi iyi hissetmediğinizde yapmış olduğunuz hobileri değiştirerek kendinizi daha da iyi hissedebilirsiniz çünkü rutinleşmiş bir hayatınız olduğunu düşünüyorsunuz. Geleceğinize yönelik yapmış olduğumuz planlar doğrultusunda ilerlemeye çalışın hayatın tadına varın.

 

 

BALIK

Duygularınızı saklamaktan çekinmeyin, çünkü her duyguyu açık bir şekilde belli etmeniz gerekmiyor. İçinizi ferahlatacak şeyler yapmaya çalışın size kötü gelen kim varsa hayatınızdan çıkartın. Bazen insan yalnız kalmayı tercih eder kendini daha iyi tamamladığını düşünüyor ki durum gerçekten de böyle her seferinde biriyle veya kalabalık bir ortamda olmak şart değil. Bütçenizi ayarlamanız gerekiyor çünkü bu aralar çok harcama yaptınız kendinize biraz çeki düzen verin. Geleceğinize yönelik yapmış olduğunuz bazı değişiklikler olabilir bu değişiklikler doğrultusunda ilerlemeye çalışın sürekli değişim yapmayın. Size kendinizi iyi hissettiren ne varsa hepsini yapmaya çalışın o zaman kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Hayata karşı daha da olumlu bakarsanız hayat size olumsuz şey sunsa da olumlu bakmayı öğrenirsiniz.

Editör: TE Bilisim