Aydin Aydın <[email protected]>

7 Kas 2019 Per 17:06
Alıcı: ben

KOÇ

Şu an kendinizi sıkıntıların tam ortasında buluyorsunuz. Nerede sıkıntı orada siz adeta. Aslında öyle değil siz öyle hissediyorsunuz. Sizlerin burcunun ne kadar inatçı olduğunu herkes bilir. Bu olan olaylara karşı da inatçı olmalı ve olayların üstesinden gelmelisiniz. Her şeyin kontrolünü ele almak sizin elinizde. Bu sorunun daha zamanı var sonra hallederim gibi çelişkilere sakın kapılmayın. Yoksa o sorun gittikçe büyüyecek ve sizleri oldukça etkileyecek. Baktınız bu sorun ile baş edemiyorsunuz birinden yardım almayı, ona danışmayı deneyebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerle iletişim kurmaktan kendinizi uzaklaştırmayın.

 

BOĞA

Herhangi bir konuda çok emek verdiniz fakat işler pekte istediğiniz gibi gitmedi değil mi? Sizde bunlar için adeta karalar bağladınız ve verdiğiniz emeklerin ziyan olduğunu düşünüyorsunuz. Dert etmeyin hayatta başarıdan daha önemli olan bir sürü şey var. Ne kadar çabalarsanız çabalayın dünyanın böyle bir yer olduğunu galibiyet gibi mağlubiyeti de insanlar için olabileceğini bilmeniz gerekir. Başarısızlığınızın sebebi belki de sizin kendinizi çok iyi tanımamanız sakin olmamanızdır. Bu faktörleri düşünerek yapacağınız şey hakkında bir beyin fırtınası yapmalı ve o işe tekrar odaklanmalısınız. Sakinlik ve sabır sizlere çok şey katacağını unutmayın.

 

İKİZLER

Bu sıralar sabrınız oldukça zorlanıyor ve gittikçe bu olaylarla karşılaşma olanağınız da artıyor. Sizin burada yapmanız gereken ise tamamıyla olaylara sakin bir şekilde yaklaşmak ve kendinizden asla şüphe etmemektir. Çalışma hayatınızda karşılaştığınız ve kuvvetli muhtemel karşılaşacağınız her sorun hakkında metanetinizi korumanız ve anlayışlı davranmanız gerekmektedir. Unutmayın ki karşınıza çıkan engeller sizlere adeta birer ders niteliğindedir. Sorunları fırsata çevirmek ve sorunlardan alacağınız ders ile hayatınızı daha iyiye çevirmek sizin elinizde. Bu sayede öfke kontrolünüzü yapabilir ve insanlara karşı olan sabrınızı sorgulayabilirsiniz. Bunun size ilerleyen zamanda getirisi çok olacak.

 

YENGEÇ

Günlük burç yorumları için bugün yengeç durumunun ruh hali oldukça berrak ve sakindir. Yengeç burçlarında bu durum pek fazla rastlanan bir durum değildir. Küstüğünüz veya size kırılan biri var ise onunla bugün buluşmalı ve oturup konuşmalısınız. Kurtulamadığınızı sandığınız ve bir türlü sonu belli olmayan sorunlar ise ortadan tamamıyla kalkacak. Geçmişte olan sorunları geride bırakarak daha özgür ve rahat bir yaşama kavuşmuş olmanın rahatlığıyla bir gün geçireceksiniz. Bu günü kendinize ayırabilirsiniz. Kendinize de değer verdiğiniz takdirde daha güçlü bir siz olabileceğinin farkına varacaksınızdır.

 

 

ASLAN

Düşünceleriniz ya da iş hayatında yaptığınız bazı şeyler bir sınava tabi tutulacaklar. Sınav sırasında ya da sonrasında ortaya çıkacak bazı olumsuzları başkalarının üzerine atmaya çalışabilir ve kendinizi aklamayı isteyebilirsiniz. Bunun yerine çıkan olumsuzluğu kendi üzerinize almanız ve problemlerle baş etmeye çalışmanız gerekmektedir. Bu problemler size bir şeyler öğretecek ve ileri yaşamınızda bu öğrenilenler mutlaka size yardımcı olacaktır. Sorunlardan kaçmak yerine onların üzerine koşmalısınız. Yüzleşmeyi başardığınız her sorun gelecekte tecrübe olarak karşınıza çıkacağını unutmayın.

 

BAŞAK

İnsanlarla olan ilişkiniz gayet olumlu ve pozitif bir hal aldı ve almaya da devam ediyor. Başak burcunda son dönemlerde görülen bu olay sayesinde bu burca sahip olan insanların hayatları daha keyifli bir hal alıyor ve oldukça eğleniyorlar. Bu dönemde adeta herkes tarafından el üstünde tutuluyor ve mutlu oluyorsunuz. Etrafa yaydığınız pozitif enerjiyi stresten uzaklaşmak için kullanmanızı öneririz. Yakın zamanda çevreniz tarafından alacağınız bir takım övgü dolu cümleler başarılarınızı olumlu yönde tetikleyecektir.

 

TERAZİ
 

Bulunduğunuz dönemi en iyi değerlendirmenin yolu aile ve arkadaşlık bağlarını güçlendirmenizdir. Özellikle akrabalarınız ile aranızı iyi tutarsanız akrabalarınız bu duruma çok sevinecek ve size kucak açacaklardır. Aile içerisinde bulunan küslükleri sonlandırmak için oldukça iyi bir zaman tercihi. Bu dönemde kendinizi ve etrafınızdakileri mutlu etmeye ve mutlu olmaya çalışın. Bu size çok iyi gelecektir. Yakın zamanda iş hayatınızda karşılaşacağınız bazı gelişmelerle hayatınızda değişiklik yapma yoluna gidebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki kişilerle birlikte zaman geçirmek için uygun zamanlar bulacaksınızdır. Çevrenizdeki kişilerden bir takım haberler karşısında şaşkınlık yaşayabileceğiniz bir gün.

 

AKREP

 

Uzun zamandır düşündüğünüz fakat bir türlü harekete geçiremediğiniz bir eylemi gerçekleştirme girişimindesiniz. Yüksek özgüven ve eyleme olan heyecanınız sayesinde işiniz gerçeğe kolaylıkla dönüşecek. Bu dönemi elinizden kaçırmamalı ve hemen harekete geçmelisiniz. Yakınlarınıza bu eylemden bahsedin size destek olacaklardır. Özellikle aileniz sizin için ellerinden geleni ardına koymayacaklar. Denemekten zarar gelmez. İş hayatınız yoğun bir şekilde işleyişini sürdüreceği bir zaman sizi bekliyor olabilir. Her türlü zorlu duruma kendinizi hazırlamanızda fayda var.

 

 

YAY

İster hayatınızın geçmişinde kalmış olsun isterse de yeni ilişki kurduğunuz bir insan olsun bu hiç önemli değil fakat yay burcu günlük burç yorumu insanlarla ilişkilerinin oldukça iyi gideceğini söylüyor. İnsanlarla iletişim kurmak, onlarla bilgi alışverişi yapmak, fikirlerini dinlemek, fikir almak yay burçlarını oldukça iyi hissettirecek ve bunu tekrarlamak isteyecekler. Bize sizden bir tavsiye karşılaştığınız ve iletişim kurduğunuz kişiler ile sadece normal iletişim değil duygusal iletişim kurmayı da bir deneyebilirsiniz. Günlük hayatta edinmiş olduğunuz bazı tecrübelerinizi başka alanlarda da kullanabilme fırsatlarını birçok kez bulabilirsiniz.

 

OĞLAK
 

Hayatınızda yaptığınız her şey size kolay geliyor ve keyif veriyor. Bunları yaparken insanların gözünde oldukça iyi bir izlenim bırakıyor ve hakkınızda pozitif düşünceler yayıyorsunuz. Çevrenizde bulunan insanlar sizin yanınıza gelerek size sırlarını ve gizledikleri olayları anlatabilirler. Bu olaya kesinlikle şaşırmayın çünkü etrafa güven enerjisi veriyorsunuz. İnsanlara karşı kesinlikle nezaketsizlik yapmamaya çalışın. Gereksiz gördüğünüz projelere bile katılın bunların yararını ilerleyen yıllarda oldukça fazla görebilirsiniz.

 

KOVA

Bu günlerde işyerinizde başarısızlıklar yaşamış olabilirsiniz. Bu oldukça normal ve kabul edilesi bir durumdur. Fakat bu olan olaylar üzerine kesinlikle cesaretini kırılmamalı ve olumsuzluklardan ders çıkartarak tekrar ayağa kalkmalısınız. Eğer tekrar ayağa kalkabilirseniz bu sefer adımlarınız daha güçlü olacak ve önünüze gelen tüm engelleri kolaylıkla aşacaksınız. Yaşantınızda içinizden gelen her şeyi kolayca dile dökeceksiniz. Ne olursa olsun kendinizi savunun ve asla ezdirmeyin. Günlük burç yorumu okuduktan sonra bu yazılanları mutlaka dikkate almalısınız. Sorunlar sadece ruhsal değil fiziksel olarak ta karşınıza çıkabilir. Bu dönemi sessiz, sakin atlatmak sizin yararınıza olacaktır.

 

BALIK

İş yaşantınızda oldukça başarılı olacaksınız. Bu başarınızı kimse görmese ve takdir etmese de sizler bu konuda başarılısınız ve herkese yardım eli uzatmaya hazırsınız. Çevrenizdeki insanlar sizi desteklemeyi ve sizi takdir etmeyi çok istiyorlar. Şuan hayatınızda kimse olmasa da gerçek aşkı bulmak sizin için oldukça yakın sadece etrafa biraz daha dikkatli bakmanız gerekli. Tembel ve isteksiz olduğunuz dönemler artık oldukça eskide kaldı şimdi enerjinizi dışarı çıkartma zamanı. İçinizdeki enerjinizi işinize harcamanın doğru bir adım olabileceği gibi bu enerjinizi günlük hayatınızda da kullanmanız faydalı olacaktır.

Editör: Ercan SOMER