Günlük Burç Yorumları,Koç Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Boğa Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,İkizler Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yengeç Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Aslan Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Başak Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Terazi Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Akrep Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yay Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Oğlak Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Kova Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Balık Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları Kısa kod

 

Koç Burcu 20 Mayıs 2023 Cumartesi Burç Yorumu

Koç burçları ve yükseleni koç olanlar bu hafta kariyerinizle ilgili konuların ön plana çıktığı bir hafta yaşayacaksınız. Özellikle geleceğiniz için mücadele etmeniz gereken bir döneme girebilirsiniz. Kendinize koyacağınız hedefler doğrultusunda birçok şeyle mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda normalden daha üretken bir dönemdesiniz. Bundan dolayı işiniz ve diğer konular arasında kalmak sizi yorabilir. Kendinizin ve yakınlarınızın sağlığına dikkat etmelisiniz. Bu dönem birtakım rahatsızlıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerde haksızlığa uğradığınızı düşünebilir ve bu konularla uğraşabilirsiniz. Duygusal ilişkinizde de incinme yaşayabileceğiniz bir haftadasınız. Hafta sonunu kendinize zaman ayırmak için değerlendirebilirsiniz. 

 

Boğa Burcu 20 Mayıs 2023 Cumartesi Burç Yorumu

Boğa burçları için bu hafta eğitim ve yolculuklarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Uzun zamandır eğitim almak istediğiniz bir konuyla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bununla birlikte işlerinizle ilgili seyahat etmek durumunda kalabilir, hukuksal konularda birtakım sorunlarınızı çözüme kavuşturabilirsiniz. Hafta içinde aşk hayatınızla ilgili endişelenebileceğiniz olaylarla karşı karşıya kalabilir, kafanıza soru işaretleri takılabilir. Partnerinizin özgür tavırları aklınızda soru işaretleri uyandırmasına neden olabilir. Özellikle bu dönemde aşırı hassas olmanız olayların üzerine daha çok eğilmenize neden olabilir. Partneriniz sizden daha çok ilgi bekleyecektir. Hafta sonunu belirlediğiniz hedef konusunda ilerlemekle geçirebilirsiniz. 

 

 

İkizler Burcu 20 Mayıs 2023 Cumartesi Burç Yorumu

İkizler burçları için ortak kazançlar ve miras gibi konular ön plana çıkabilir. Bu dönem maddi konular gün yüzüne çıkabilir ve bu konularla ilgili işlemlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle sizin veya partneriniz için miras konuları gündeme gelebilir. Bununla birlikte bu hafta içi evinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak dekorasyon ve değişiklik gibi konularda aktif olabileceğiniz bir hafta yaşıyorsunuz. Cuma gününe doğru aile içinde gerilimler yaşanabilir özellikle annenizle birebir tartışmalar yaşayabilirsiniz. Uzun vadeli bir ilişki içinde olan ikizler burçları, geleceğinizi planlamak isteyebilirsiniz. Bununla birlikte yeni tanıştığınız biriyle ilgili kararınızı vermekte zorlanabilirsiniz. 

[PAGE]

 

Yengeç Burcu 20 Mayıs 2023 Cumartesi Burç Yorumu

Yengeç burçları ve yükselen yengeçler, bu hafta sizin için evlilik ve ortaklık gibi konularda gelişmeler yaşanabilir. Bu ikili ilişkilerde gerginlik yaşamanız mümkün. Partneriniz veya ortağınızla hedefleriniz doğrultusunda çatışabilir ve kısa süreli tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bu hafta herhangi bir sözleşme yapmak veya birine bir konuda söz vermek için doğru zamanda değilsiniz. Hala dolunayın fiziksel gerginliğini üzerinizde hissediyorsunuz. Bundan dolayı biraz dinlemeli ve kendinize zaman ayırmalısınız. Bu dönem farklı şeylere merak sarabilir ve kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Kolayca depresyona girebilen yapınızdan dolayı bu hafta sonu kendinizi eğlendirebilecek aktivitelerde bulunmaya çalışmalısınız. 

 

 

Aslan Burcu 20 Mayıs 2023 Cumartesi Burç Yorumu

Aslan burçları bu hafta sizin için sağlıkla ilgili konular ön plana çıkabilir. Özellikle iş hayatınızda her zamankinden daha çok çalışmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Bundan dolayı kendinizi bedenen ve ruhen yorulmuş hissedebilirsiniz. Bu dönem kendinizi salmamalı ve gerek beslenme düzeninize gerek sporsal aktivitelerinize devam etmelisiniz. Kendinizi rahatlatmak için meditasyon yapmak size iyi gelebilir. Bu hafta içini üretken geçiriyorsunuz. Yeteneklerinizle birlikte üretkenliğiniz maksimum düzeye çıkacaktır. Sıra dışı şeyler tasarlayabilir ve büyük sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Hafta sonu hiç aklınızda yokken bir seyahate çıkabilirsiniz. Hafta sonunuzu düşük enerjili kişilerden uzakta geçirmelisiniz. 

 

Başak Burcu 20 Mayıs 2023 Cumartesi Burç Yorumu

Bu hafta başak burçları için aşk ve sosyal hayatla ilgili konular ön plana çıkıyor. Bununla birlikte özel hayatınızda yaşayacağınız ufak sorunlar sizi strese sokabilir. Hobilerinizi iş olarak değerlendirebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu hafta kendinizi fazla yormamalı ve sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Özellikle fazla mükemmeliyetçi olmanız yorulmanıza neden olacaktır. Aranızdaki yanlış anlaşılmalar yüzünden partnerinizlekısa süreli gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bu hafta kendinizi yalnız hissedebileceğiniz gibi kendinizi motive edebileceğiniz bir hafta yaşıyorsunuz. Yaşayacağınız hayal kırıklıkların enerjinizi düşürmesine izin vermemelisiniz. 

 

[PAGE]

Terazi Burcu 20 Mayıs 2023 Cumartesi Burç Yorumu

Bu hafta terazi burçları için ailevi konular ön plana çıkabilir. Aile fertleri ile tartışmalar yaşayabilir veya geçmişten gelen konulardan dolayı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bununla birlikte gayrimenkul alım ve satımları gündeminize oturabilir. Genellikle başarısız olma konusunda endişe yapıyorsunuz. Bu durum bu dönemde kendinizi kötü hissetmenize neden olabilir. Biraz daha cesur olmalı ve korkularınızın üzerine gitmelisiniz. Bu hafta aşırı verdiğiniz tepkilerden dolayı,  ilişkilerinizde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bundan dolayı ilişkileriniz yüzünden fazla yorulabilirsiniz. Hafta sonunu kendinize zaman ayırarak geçirmelisiniz. Maddi konularda endişelenmemeli olayları akışına bırakmalısınız. 

 

 

Akrep Burcu 20 Mayıs 2023 Cumartesi Burç Yorumu

Akrep ve yükseleni akrep olanlar bu hafta kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ilişkilerinizden kaynaklanan konular ön plana çıkabilir. Herhangi bir çatışma veya rekabet ortamına girebilirsiniz. Günlük hayatınızda ufak yolculuklarla birlikte gecikmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle bazı konularda fikirlerinizi kabul ettirememenizden kaynaklanan gerginlikler yaşıyorsunuz. Çarşamba gününe doğru fikirlerinizi çevrenize kabul ettirmek için mücadele verebilirsiniz. Bu hafta gergin ilişkiler yaşayabilirsiniz. Yapmanız gereken sevdiklerinize karşı daha duyarlı yaklaşmak ve anlayışlı olmak. Daha girişken olacağınız, maddi anlamda atılımlarda bulunabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Sosyal konularda da yardıma ihtiyacı olan kişilere destek olabilirsiniz. Hafta sonu herhangi bir gerginlik yaşamamak adına söylediklerinize dikkat etmelisiniz. 

 

 

 

Yay Burcu 20 Mayıs 2023 Cumartesi Burç Yorumu

Yay ve yükseleni yay olanlar, bu hafta maddi konular ön plana çıkabilir ve bu konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Eşinizden kaynaklanan veya birebir içinde bulunabileceğiniz maddi mücadeleler vermek zorunda kalabilirsiniz. Bundan dolayı para harcamalarınızda dalgalanmalar yaşanabilir. Özellikle aşırı harcamalardan kaçınmalı ve ayağınızı yorganınıza göre uzatmalısınız. Bu hafta geçmiş konulara biraz daha takılabilir, geçmişte yaşadıklarınızdan dolayı tekrar bazı duygular içinizde canlanabilir. Bundan dolayı kendinizi kısıtlamalı bir anlık duygusal kararla pişman olabileceğiniz adımlar atmamalısınız. Ani kararlarınızdan dolayı kendinizi ve etrafınızdaki kişileri yıpratabilirsiniz. Özellikle özel hayatınızda aşama kaydedememeniz sizi üzebilir. Partnerinizle olayları konuşmalı ve bazı konulara açıklık getirmelisiniz. Bu hafta içi kariyerinizle ilgili konularda endişelenebilirsiniz. Hafta sonu ilişkilerden beklentilerinizi gözden geçirmeli ve olaylara mantıklı yaklaşmalısınız. 

 

[PAGE]

Oğlak Burcu 20 Mayıs 2023 Cumartesi Burç Yorumu

Oğlak burçları hafta kendinizi ifade etmekle ilgili konular gündeminize gelebilir. Özellikle daha enerjik ve ruhsal açıdan daha canlı hissedebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Dış görünüşünüzle alakala değişikliklere gidebilirsiniz. Hedeflediğiniz bir konu hakkında çevrenizdekilerden destek alabilir ve harekete geçebilirsiniz. Reddedilmekten ve iş hayatınızda başarısız olmaktan korktuğunuz için bazı konularda gecikmeler yaşamış olabilirsiniz. Kendinizi ifade edebilmek için doğru bir dönemdesiniz. Bu hafta içi kendinizi her zamankinden daha gergin hissedebilirsiniz. Çevrenizle iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Bununla birlikte çözüme kavuşmayan bir davanız varsa bu hafta davanız çözüme kavuşabilir. Özel hayatınızı sorguladığınız ve yeni kararlar alabileceğiniz bir hafta sonu geçireceksiniz. 

 

Kova Burcu 20 Mayıs 2023 Cumartesi Burç Yorumu

 

Bu hafta bilinçaltınızla ilgili konular gün yüzüne çıkabilir. Özellikle dışarıya belli etmediğiniz şeyler içinizde daha çok büyüyor. Bazı konularda emeklerinizin karşılığını almadığınızı düşünüyorsunuz. Sorunlarınızla mutlaka yüzleşmeli ve mücadele etmeyi bırakmamalısınız. Birilerinin hayatı hakkında yaptığınız yorumlar bazı krizler yaşamanıza neden olacaktır. Hafta içinde hatalı müdahalelerinizden dolayı yakın çevrenizde eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Bundan dolayı kendi işinize bakmalı ve iyi niyetli bile olsanız başkalarının özel hayatları hakkında yorum yapmamalısınız.  Bu hafta sonu ruhsal sağlığı ve eklem rahatsızlığı gibi konularda problem yaşayabilirsiniz. 

 

Balık Burcu 20 Mayıs 2023 Cumartesi Burç Yorumu

Bu hafta arkadaşlık ilişkileriniz ve sosyal çevreniz ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Özellikle hedeflerinizi gerçekleştirmek için adımlar atabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz. Bu hafta içi arkadaşlarınız tarafından ihtiyacınız olan destekleri alabilirsiniz. İletişiminizin arttığı ve duygusal konularda kararsızlıklar yaşadığınız bir döneme giriyorsunuz. Kararsızlıklarınızdan dolayı birebir sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu hafta içi ilişkiler konusunda sürekli eleştirilerle karşılaşabilirsiniz. Finansal konularda daha dikkatli olmalısınız. Balık burçları hafta sonunu kendinize vakit ayırarak geçirmeli ve enerjinizi düşürecek insanlardan uzak durmalısınız.

 

 

 

Editör: TE Bilisim