Koç burcu günlük, Boğa burcu günlük, İkizler burcu günlük, Yengeç burcu günlük, Aslan burcu günlük, Başak burcu günlük, Terazi burcu günlük, Akrep burcu günlük, Yay burcu günlük, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burcu aşk iş para günlük burç yorumları,

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu bugün neler bekliyor?

 

KOÇ BURCU YORUMU

Kendinize bir yenilik yaratmayı düşünebilir ve elinizdeki var olan birikimlerinizi bir yerlere yatırım yapmayı düşünebilirsiniz. Bir süredir çekmiş olduğunuz manevi acılar sona ermek üzere.

Güzel haberler sizin için yolda. İş hayatınızda çok yakın zamanda sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayacaksınız. Yaşını almış kişi veya kişiler sizin iyiliğinizi düşünerek bazı gerçekleri sizden saklıyor olabilir. Maddi konularda sıkışıklık yaşayacağınız bir döneme girseniz bile parasal açıdan sizi destekleyecek kişiler sadece sizin haberinize bakıyor. İş hayatınızda bir ortağınız var ise size karşı art niyeti ön plana çıkabilir. Biraz daha temkinli olmanız gerekecektir.

 

 

BOĞA BURCU YORUMU

İnsanların zayıf noktalarına odaklanıp, bu zayıf noktalarını kullanan kişi veya kişiler etrafınızda geziniyor olabilir. Bilgi sahibi olduğunuz bir konu hakkında yorum yapmanız istenebilir ve en son noktada da sizin kararınız istenebilir.

Bir süredir biriktirmiş olduğunuz borçlarınızdan sonunda kurtulacak, ferahlığa kavuşacaksınız. Sağlığınız konusunda endişe ettirecek rahatsızlıklar gündeminize gelmemiş olsa da temkinli olmanız gerektiğini unutmamalısınız. İlerleyen günlerde kendinize daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir. Bazı alışkanlıklarınızda yapacağınız değişikliklerde en başında ayak uydurmakta güçlük çekseniz bile buna motive olmanız çok uzun sürmeyecektir. Kendinize yakın bulduğunuz bir kişi tarafından alacağınız destekle kendinizi daha iyi hissedebileceksiniz.

 

 

İKİZLER BURCU YORUMU

Yakın zamanda yapacağınız bazı yenilikler hayatınıza renk katacak ve bunun sonucunda kendinizde ferahlama hissedeceksinizdir. Hayatınızda kurmuş olduğunuz dostluklarınız önemli derecede güçlenmiş durumda. Yakın zamanda yaşayabileceğiniz sıkıntılı durumlar karşısında dostlarınız her zaman yanınızda olacak.

Hayatınız konusunda bir süre hüzünlü bir süreç yaşayacak olsanız da sonucunda mutluluk yeniden sizinle birlikte olacak. Uzun zamandır beklemiş olduğunuz hayırlı bir kısmet kapınızı çalabilir. İş hayatınızda kurmuş olduğunuz hayalleriniz karanlık ve sisli bir yolun ortasındaymış gibi gözükecek olsa da bu yolun sonu sizi mutlu edecek noktaya çıkaracaktır.

[PAGE]

YENGEÇ BURCU YORUMU

Bu aralar cesaretinizde kırılmalar gündeme gelebilir. Kalkışacağınız işlerde kafanızda sürekli bir soru işareti olabilir. Ancak kesinlikle dert etmeyin. Gün içerisinde karşılaşacağınız biriyle, bu kişi dostunuz olabileceği gibi yabancı biri de olabilir, kuracağınız sohbet sonucunda özgüveninizi geri kazanacaksınız.

Aile fertlerinin biriktirmiş olduğu belli bir miktar para ile ufak çaplı bazı girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda uzun süredir bir değişikliğin olmadığını düşünebilir, bu konuya kafayı takabilirsiniz. Sabredin. Hayırlı gelişmeler sadece biraz uzağınızda. İş hayatınızda patronunuzla aranızda geçirmiş olduğunuz diyaloglar sizin daha azimli çalışmanıza etki edecektir.

 

 

ASLAN BURCU YORUMU

Sallantılı bir aşk hayatı yaşıyor olabilirsiniz. Özellikle evli aslan burçları bir süredir eşleriyle sorunlar yaşıyor olabilir. Hatta zaman zaman bu sorunların asla çözülemeyeceğini düşünüp karamsarlığa kapılıyor olabilirsiniz. Fakat korkularınızın aksine yıldızınızda kısa süre içerisinde güzel bir ilişkiye sahip olabileceğiniz gözüküyor.

İçinizde biriktirmiş olduğunuz sıkıntılarınızı yakınlarınızdan birine açtıktan sonra ferahlayacak, kendinizi daha hafif hissedeceksiniz. Sizden yaşça büyük kişiler size bir takım önerilerde bulunabilir. Bu önerileri dikkate aldığınız takdirde kısa süre içerisinde yolunda gitmeyen veya daha güzel olmasını istediğiniz konularda kendinizi geliştirme fırsatı bulabileceksiniz.

 

 

BAŞAK BURCU YORUMU

Size karşı nasıl davranabileceğini önceden kestiremeyeceğiniz kişi veya kişilere karşı dikkatli olmanız gerekecek. Hayatınıza girecek olan kişiyle daha önceden tanışmışlığınız olabilir. Bu kişiyle konuşmaya başladığınız takdirde karşılıklı duygu aktarımları başlayabilir, yüzünüzün gülmesine sebep olabilir.

Son günlerde kendinizi normalinden çok daha fazla ihmal etmiş olabilirsiniz. Bu durumu aile bireylerinden biri fark edebilir ve bunu size aktarmak isteyebilir. Sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınızla uzun zamandır görüşememiş olmanız kendilerinden kopmanıza davetiye çıkarabilir. Bunun için gün içerisinde telefon yoluyla arkadaşlarınızla iletişim kurmak isteyebilirsiniz. Günün sonunda sizi bekleyen bazı sürprizler olabilir.

 

[PAGE]

TERAZİ BURCU YORUMU

Aklınıza ve mantığınıza ters düşecek olsa da duygularınızla vermiş olduğunuz kararlar olumlu sonuçları doğurabileceği bir gün. Farkına varmadan sizi seven insanları kırıyor olabilirsiniz. Fevri davranışlarınızın olabileceğini sorgulamalı ve telafi yolunda ilerlemelisiniz. Yakın zamanda yapacağınız bir ticaret sonucunda yüzünüz gülecek ve büyük kazanç sağlayacaksınız.

Sizden yaşça küçük birinden alacağınız bazı haberlerle çok sevinecek, sevinçten havalara uçacaksınız. Bazı ihtiyaçlarınız ve özel sebepleriniz gereğince seyahate çıkmanız gerekebilir. İş hayatınızda da memnun kalmadığınız konuları dile getirmeye çalışırken zorlanabilirsiniz.

 

AKREP BURCU YORUMU

Son zamanda yapmış olduğunuz işler ve günün temposu sizi oldukça yormuş olabilir. İyi bir dinlenmeye ihtiyacınız var. Ancak dinlenmek için ayırmış olduğunuz zamanı çok farklı şeylere harcamanızdan dolayı iyice yorgun düşebileceğinizi unutmamalısınız.

Aşk hayatınızdan umudunuzu tam kesmeye başladığınız anda birisi karşınıza çıkabilir ve her şey çok farklı noktaya ilerleyebilir. Ancak aşk konusunda aceleci davranmanız çok çabuk tökezlemenize neden olabileceğini de unutmayın. Yakın zamanda almış olduğunuz kararlara riayet etmeniz gerektiğini fark edeceksiniz. Bencilce yaklaşımlardan uzak durmalısınız. Bencil davranışlarla arkadaş çevrenizi dağıtabileceğinizi unutmayın.

 

YAY BURCU YORUMU

Son zamanlarda yaşamış olduğunuz bir rahatsızlık var ise sağlığınıza kavuşmaya çok yakın bir gün olacaktır. Elinize geçecek olan bir miktar parayı kendinizi daha iyi geliştirebilmek için kullanabilirsiniz. Bir partnere sahip olan yay burçları, partnerinizle aranızdaki sevgi gün geçtikçe artış gösterecektir.

Zaman zaman aranızdaki paylaşımların azaldığını düşünerek kendinizi üzebilirsiniz. Ancak bunun sadece sizin yapmış olduğunuz bir kuruntu olduğunun farkına varın. Yakın zamanda hayat size ufak bir sürpriz hazırlayabilir. Arkadaş çevrenizden bir kişi sizinle dertleşmek için sizi bir yerlere davet edebilir. Bu kişinin size aktaracağı bir sırrı olabilir.

[PAGE]

 

OĞLAK BURCU YORUMU

Yüzünüzü güldürecek güzel bir haber alacaksınız. Küçük bir kutlamaya hazırlıklı olun. Kafanızın karışık olabileceği bir döneme adım atmış olabilirsiniz. Ancak bu dönemin hemen arkasında ferahlama söz konusu olacak. Yakın bir dostunuzun size vereceği destek bu dönemi kolayca atlatmanıza yardımcı olacak. Uzun süredir aklınızı kurcalayan ve sizi meşgul eden soru işaretlerine cevaplar bulacaksınız. Bulduğunuz cevaplar sizi pek tatmin etmeyebilir. Fakat soruların daha detaylarına inmek sizin için pek hayırlı olmayacağını hatırlatmak isteriz. Aşk hayatınızda ise sıcak ve samimi yaklaşımlarınız çiftinizle aranızdaki bağın güçlenmesine yardımcı olacaktır.

 

 

KOVA BURCU YORUMU

Size yol gösterecek bazı kişilerle tanışabilirsiniz. Uzun olarak nitelendirilebilecek süre önce hayatınızdan bazı insanları çıkarmış olabilirsiniz. Bu kararı vermeden önce yeterince çabaladığınızı ama kırgınlığın seni yormaya başladığını düşünmeye başladığın için böyle radikal bir karar almış olabilirsiniz. Aile içerisindeki bireylerden biriyle bu aralar aranızdaki bağ kuvvetlenmiş olabilir. Bu bağ ayrı kaldığınız dönemlerde bile birbirinizde soğukluk hissetmeyecek seviyeye gelmiş olabilir.   Kurmuş olduğunuz hayallerinizin gerçekleşmesi için can atıyorsunuz. Kova burcunun yıldızları hayalleriniz için parıldıyor. Yakın zamanda içinizden geçen çoğu hayırlı şey sizin için gerçekleşecektir.

 

BALIK BURCU YORUMU

Bazı konularda haksızlık yaşadığınızı düşünebilirsiniz. Gün gelecek adalet tam olarak yerini bulacak ve herkes size hak ettiğiniz değeri verecektir. Uzun zamandır görmeyi istediğiniz bir yere yakın zamanda gidecek ve isteğinizi yerine getireceksiniz. Bu seyahat size neşe ve umut getirecek. Uzun süredir beklemiş olduğunuz haberin kapınıza gün içerisinde dayanması olası. Gerek arkadaşlarınız gerekse aileniz tarafından sevildiğinizi net bir şekilde öğrenmek isteseniz bile karşı taraftan yeterince enerjiyi alamayabilirsiniz. Gelecek günler içerisinde gereksiz bir konu hakkında moral bozmaya neden olabilecek bir tartışmaya dahil olabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim