KOÇ

Gününüzü iyi değerlendirmek için bazı planlar yapmak isteyebilirsiniz. Yapacağınız planları yalnız kalmaktan ziyade arkadaş çevrenizle düşünebilirsiniz. Yakın zamanda girişeceğiniz bazı işleriniz olabilir. Özellikle kariyer hayatınıza belli başlı yatırımlarda bulunmak isteyebilirsiniz.

Arkadaşlar arasındaki otoritenizi sorgulamaya kalkışabilirsiniz. Bunu sorgulamanız arkadaşlarınızla aranızda rekabetin oluşmasına, böylece aranızın açılmasına neden olacaktır. Fikirlerinizin kalıcı olabilmesi yaratıcı olabilmenizden geçeceğini unutmamalısınız. Toplum içerisindeki prestijinizi ve saygınlığınızı arttırabilmek için ilgili konulara karşı yaklaşımlarınız ciddiyetin içerisine girebilir. İç dünyanızla aranızdaki savaşı sonlandırmak için uygun zamanlar gün içerisinde bulabilirsiniz.

BOĞA

Gün içerisinde yaşam felsefenizde bir takım eksikler olduğunu ve bunları tamamlamanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Hayata karşı bakış açınız, geleceğini önemli ölçüde etkileyecektir. İş hayatınızdaki konumunuzda bir takım sıkıntılar olabilir. Bu sıkıntılar bu aralar boğazınıza yapışabilir. Bunları bir kenara bırakabilmek adına yeni aktiviteler edinmek isteyebilir veya daha öncesinde var olan hobilerinizi yeniden gündeme getirebilirsiniz.

Aklınızın içindeki fikirlerinizin hak ettiği değeri görebilmesi için bunları faaliyete sokmanız gerektiğini unutmamalısınız. Aşk hayatınızda mantık bu aralar ön plana çıkabilir. Duygularınıza da önem vermeyi ihmal etmemenizde fayda olacaktır.

İKİZLER

Kendi iç dünyanıza çekilmeniz gerekeceğini düşüneceğiniz bir döneme adım atabilirsiniz. Geleceğinize dair bir takım planlarınız olsa da bu planlarda bazı değişikliklere gitmeniz gerekebilir. Üstünüze yüklenmiş bazı sorumluluklarınızdan şikayet edebilir ve bu sorumlulukları üstünüzden atmanız için çeşitli yollara başvurabilirsiniz. İç dünyanızdaki korkularınız sizi huzursuz edebilir.

Korkularınızın üstünüzde bırakacağı etkiler günlük yaşantınızdaki düzende de izleri görülebilir. Ekonomik anlamda yaşadığınız bazı sıkıntılar sizi sıkıştıracak olsa da buna direnme gücü içinizde olacak. Geleceğe dönük düşüncelerinizin hakim olacağı bugünlerde yatırım yapmaya meyilli olacaksınızdır. Mutluluğunuzu paylaşacağınız insanları kaybetmemek için çaba göstermeniz gerekebilecek gün geçirebilirsiniz.

YENGEÇ

Sosyal çevrenizle aileniz arasında kurmanız gereken dengede pek fazla başarılı olamayabilirsiniz. Kendinize göre bazı sorumluluklarınızın olduğunu unutmamalısınız. Bu sorumluluklar her ne kadar size baskı kuruyor gibi hissettirse de tecrübe kazandığınızı hatırlamanızda fayda var. Hayatınızda bazı durumlar pek kolay olmayabilir. Ancak hayatınızı düzene sokabilmeniz için gerekli olan enerji tam olarak içinizde olacaktır.

Ailevi konularla ilgilenmeniz gereken anları farklı şekilde değerlendirmekten uzak durmalısınız. Her geçen zaman ailenizle aranızdaki iletişimin kopmasına neden olacaktır. Diğer günlere göre kendinizi biraz daha özgür hissedebileceğiniz güne adım atabilirsiniz.

 

 

ASLAN

İş ortamınızdaki çalışma şartlarınızda değişiklikler söz konusu olabilir. Daha fazla disiplin gerektirebilecek bir tempoya hazırlıklı olmanızda fayda var. İş hayatınızda daha iyi yerlere gelebilmek adına kafanızdaki parlak fikirlerinizi ortaya koymanın tam zamanı olabilir. Gün içerisinde ara sıra bencil davrandığınız zamanlar olabilir. Kendinizi bu durum içinde bulduğunuz andan itibaren geri adım atmayı esirgemeyin.

Eskilerde kapanmadan üstü örtülen bazı konular yeniden gündeme gelebilir. Bu olay hakkında şuanda çok fazla bir fikrinizin olmadığını düşünüyorsanız tarafsız kalmayı tercih edeceksinizdir. Sürekli tekrar ettiğiniz günlük işleriniz bu aralar size sıkıcı gelecek olsa da bu durum sizin sabrınızı sınadığını düşünmeniz size güç verecektir.

BAŞAK

İç dünyanızdaki kaos ortamı günlük hayatınıza da yansıyabilir. Özel hayatınızla iş hayatınızı birbirine karıştırmamaya özen göstermelisiniz. Hiç beklentisinde olmadığınız bazı olaylar size sürpriz yapabilir. Bir takım yeni alışkanlıklara müsait bir gün, hatta bir hafta olabilir. Kendinize çok fazla güvenmediğiniz durumları riske atmanın hiçbir anlamı olmayacağını unutmayın. Çünkü olabilirliği yüksek olaylara yaklaşmanız sizin için daha avantajlı bir durum.

Çaba gösterdiğiniz yerlerden umudunuzu kesme düşüncesine girmenize yakın avantajlar size göz kırpacak. Duygusallığa eğilimi yüksek olabilecek gün sizi bekliyor.

TERAZİ

Çevrenizdeki kişilerle aranıza koyduğunuz sınırın ölçüsünü yeniden ele almanız gerekebilir. Sizin için önem arz eden konuları aksatma ihtimaliniz yüksek. Hayatınız için önemli olacak konulardan ödün verdiğiniz takdirde kendinizden de ödün vermeye başlayacağınızı hatırlamanız gerekecek.

Ancak alacağınız yanlış kararlar aranın açılmasına neden olabileceğini de aklınızın bir köşesine yazın. Aşk hayatınız tam olarak beklentinizi karşılayacaktır. İlişki içerisindeki sorunları çözüme kavuşturabilmek için uygun fırsatları yakalayacaksınız. İş hayatınızda ise statünüz bir takım sıkıntıların içerisinde olabilir. Her ne kadar bu sorunlar mevcut olabilse de aşabilmek için gerekli olan enerji tam olarak içinizde.

AKREP

İç dünyanızda yaşananlar dış görünüşünüze yansımaması için olabildiğince dikkatli davranmaya çalışabilirsiniz. Kendi yaşantınıza ait sırlarınızı yakın çevrenizdeki kişilere açmanın size iyi geleceğini düşünseniz de yakın gelecekte bu sırlar size doğrultulmuş silah olabilir.

Kendi olgunluğunuzu korumanız gereken bir dönemin içerisinde olduğunuzu kesinlikle unutmamalısınız. Hayata karşı bakış açınızın ne ölçüde doğru olduğunu sorgulama ihtiyacı duyabilirsiniz. Yaşantınıza müdahale etmektense akışına bırakmayı yeğleyin. Maddi konularda iyi bir skala tutturmuş olsanız da beklenmeyen ödeme ve borçlar sizi zor duruma düşürecektir. Tedbirli olmanız gereken bir dönem.

 

 

 

YAY

Beklenmedik gelişmeleri sıkça yaşayabileceğiniz güne adım atabilirsiniz. Ummadığınız konularda bir takım soruların sizlere yöneltiliyor olması sizi şaşkınlık durumuna düşürecektir. Emek verdiğinizi düşündüğünüz noktalardan beklediğiniz tepkileri alamadığınızdan dolayı biraz hayal kırıklığı yaşamanız olası.

Kariyer konusunda mevcut konumunuzdan daha da yukarıları hedeflemeniz sizi motive edecek bir etken. Başarısızlıkların size engel olmasına izin vermeyin. Yay burçları, birlikteliği olan veya olmayan fark etmeksizin, yakın zaman içerisinde aşk konusundaki düşüncelerinde değişikliğe gidebilir. Sabır konusunda kendinizi geliştirdiğinizi fark edecek ve bununla huzura kavuşacaksınız.

OĞLAK

Oğlak burçları, kendi doğalarındaki özelliğin getirisiyle inatçılığı yüksek bir güne başlayabilir. Özellikle rahatsızlık duydukları konuları hayatından uzaklaştırma bakımından inatlarını sonuna kadar sürdüreceklerdir. Sizden yardım talebinde bulunabilecek bazı kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kendi kapasitenizi aşabilecek konulara atılımlarda bulunmamanız gerekecektir. Çünkü kendinizle de ilgilenmelisiniz. Sağlık konusunda var olan geçici bir rahatsızlığınızın iyiye doğru yol aldığını hissedeceksiniz. Birlikteliği olan oğlak burçları aşk hayatlarında inadı bir kenara bırakması büyük önem taşıyacaktır. Aksi takdirde istenmeyen gerginlikleri yaşamanız kaçınılmaz olacak.

KOVA

Kendi içiniz ve dışarıya gösterdiğiniz arasında büyük farklılıklar gündeme gelebilir. İş hayatınızda başarıya odaklı çalışmalarınız sayesinde umduğunuzdan daha fazla olumlu gelişmeler elde edeceksiniz.

İş hayatınızdaki başarınız iç huzurunuzu da etkileyecek. Aile içerisine vereceğiniz önem gün geçtikçe artış gösterebilir. Böylelikle sosyal çevreden ziyade aileye dönük bir yaşantı sürdürebilirsiniz. Sinirinizi bozacak bir takım gelişmeler ve bazı insanlar olabilir. Bu insanlara takılıp kaldığınız sürece önünüzdeki günlerde var olabilecek mutlu günleri de kaçırabilirsiniz. Keşke dememek adına en azından bir süre yaşantınızı akışına bırakmanız mantıklı tercih olacaktır.

BALIK

Gün içerisinde yaşayabileceğiniz bazı problemlerin büyük oranda etkisi dalgınlığınızla alakalı olacaktır. Derin ve birden fazla düşünceye kapılıyor oluşunuz düzeninizi büyük ölçüde etkileyebilir.

Özellikle sizinle muhatap olmayı tercih etmeyen insanlarla kafanızı doldurmanız büyük bir hamallık olduğunu hatırlamalısınız. Bu durum sosyal çevrenizle aranızdaki ilişkiyi yeniden gözden geçirme durumuna itecektir. Hayattan veya kişilerden beklentileriniz sabit bir yerde kalmayacaktır. Sorumluluk alma konusunda tereddütlü yaklaşmak yerine cesaretli adımlar atmak her zaman iyi yerlere taşıyacaktır. Yakın zamanda alacağınız bazı haberler büyük ölçüde sevinmenize neden olacak.

Editör: Haber Kenti Editör