Koç Burcu 14 Aralık Günlük Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan):

Gün içerisinde bazı zaman dilimlerinde kendinizi biraz yorgun ve bir takım olaylardan bezmiş bir şekilde hissedebilirsiniz. İş hayatınızda sizden bir takım beklentiler olabilir. İş yerinizdeki çalışma hızınız eleştirilebilir ve bu konuda uyarılar alabilirsiniz. Aslına bakarsanız her zamanki gibi çalışma performansına sahip olsanız da bu üstleriniz tarafından pek yeterli görülemeyebilir. Gün içerisinde duygusal konularda beklemediğiniz reaksiyonlar gösterebilir, duygusallığınız daha ağır basabilir. Duygusallığınızın yaşatacağı güven ihtiyacı gün boyunca üstünüzde olabilir. Geçmişinizde güvensizlik yaşatan kişilerle şimdi aranız iyi olmuş olsa da bugün bu kişilere karşı yaklaşımınız temkinli ve tedirgin olabilir.


Boğa Burcu 14 Aralık Günlük Burç Yorumu ♉️ (20 Nisan - 20 Mayıs):

Son zamanlarda kendi benliğinizde var olan değerlerinizi daha fazla el üstünde tutmak için çabalayabilirsiniz. Bugün kendinize ait becerileriniz çevredeki büyük kişiler tarafından dikkat çekme ihtimali olası. Bu yüzden bugün diğer günlere nazaran hal ve hareketlerinize daha fazla dikkat etmenizde gerekebilir. Maddi konularda bazı gelişmeleri gözlemleyebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızda artış olabilir. Çevrenizdeki insanların size vermiş olduğu değerin ne ölçüde olduğu konusunda meraklı bir düşünce bugün hakim olabilir. Bunu en iyi öğrenmenin yolu sorgulamaktan ziyade iyi bir izleyici olmaktır. Boğa burçları, bugün aşk konusundan biraz uzak bir gün geçirebilir.

İkizler Burcu 14 Aralık Günlük Burç Yorumu ♊️ (21 Mayıs - 20 Haziran):

Hayatınızı daha rahat sürdürebilmek adına bir takım planlar yapma gereği duyabilirsiniz. Hedeflemiş olduğunuz rahatlığın devamlılığı söz konusu olmasını isteyebilirsiniz. İçinizdeki şüpheci yaklaşımlar sizi günden güne yormasıyla birlikte işlerinizi de zora sokacağını unutmayın. Kendinizde bir takım değişiklikler yapma ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu değişiklikler büyük oranda dış görünüşünüzden ibaret olacaktır. Gün içerisinde bir takım aksilikler sizinle birlikte olabilir. Bunlara rağmen dimdik ayakta durabilmeyi en iyi sizin yapabileceğinizi unutmayın. Son zamanlarda sağlık problemleriyle çok fazla içli dışlı olabilirsiniz. Kendinize vermiş olduğunuz değeri sağlığınızda da göstermenizde fayda olacaktır. Sıkıntılar ve üzüntülerinizi üstünüzden atmak adına birileriyle konuşma ihtiyacı duyabilirsiniz.

Yengeç Burcu 14 Aralık Günlük Burç Yorumu ♋️ (21 Haziran - 22 Temmuz):

İnsanlarla geçirdiğiniz vakitlerin ne kadar olduğu güveniniz konusunda pek fazla etkisi olmayabilir. Bu noktadan yola çıktığımızda da çevrenizdeki insanlara karşı olan güveninizi sorgulayabileceğiniz zamanların içerisine girebilirsiniz. Sosyalleşme konusunda biraz geri kaldığınızı düşünebilirsiniz. Aşk hayatınızda yaşamış olduğunuz bir takım sorunların geride kalacağı günler bugünden itibaren başlayacaktır. Tatsızlıklarınız mutluluğa, sorunlar çözüme kavuşacağı bir dönem sizi bekliyor. Partneriniz tarafından hiç alışık olmadığınız ilgiyi görebilir ve bununla mutlu olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili bazı problemlerin gündeme gelebileceği bir gün yaşayabilirsiniz. Kendinize biraz daha önem vermeniz gerekecektir.

Aslan Burcu 14 Aralık Günlük Burç Yorumu ♌️ (23 Temmuz - 22 Ağustos):

Hayattan beklentilerinizin daha belirgin bir şekle gireceği gün geçirebilirsiniz. Kararsızlıklarınızı geçmişinizde bırakmaya başladığınız andan itibaren işlerinizin daha iyi bir şekilde düzene girmesinde rol oynayacaktır. İş yerinizde rahatsızlık duyduğunuz bazı noktalar olabilir. Bu noktaları dile getirmek konusunda aklınızda oluşan soru işaretlerini de bir kenara bırakarak dile getirmeniz gerekecek. Yaşantınızda hayalini kurmuş olduğunuz bazı durumlar adına somut atmaya başlamak için ideal bir gündesiniz. Sosyal çevrenizle uzun zamandır görüşmediyseniz bugün kendileriyle bir buluşma düzenleyebilirsiniz. Yakın zamanda beklentinizin dışında gelişebilecek bir takım alım satım işleri söz konusu olabilir.

Başak Burcu 14 Aralık Günlük Burç Yorumu ♍️ (23 Ağustos - 22 Eylül):

Yaşantınızı etkileyecek bazı konulardaki tutumlarınızda dışarıdan gelecek yorumları dinlemek yerine kendiniz için en doğru olanı tercih etmeniz gerekebilir. Kariyeriniz konusunda kendinizi geliştirmeye istiyor oluşunuz size güç veriyor. Azminiz ve çabanız yakın zamanda üstleriniz tarafından mutlaka görülecektir. Aile içerisinde yapmış olduğunuz bazı fedakarlıklarınız için aile fertleri tarafından takdir edilecektir. Eğitim konusundaki hassasiyetinizin olması nedeniyle eğitime daha fazla önem veriyorsunuz. Bu yüzden de bugün ömür boyu eğitim programlarından birine katılabilir veya kendinizi geliştirecek bir takım eğitimlere başvurabilirsiniz. Maddi konularda ise aklınızdaki soru işaretlerin yavaş yavaş  dağılacağı günlere yakınlaştığınızı bildirmek isteriz. Çünkü tasarruflarınızla gücünüzü toparlamaya başlayacak veya beklenmedik bir kaynaktan elinize bir miktar para ulaşacaktır.

Terazi Burcu 14 Aralık Günlük Burç Yorumu ♎️ (23 Eylül - 22 Ekim):

Geçmişteki kırgınlıklarınızı bugün telafi etmek isteyeceksiniz ve bu telafi istediğiniz şekilde gerçekleşecek hiç kendinizi boş yere üzmeyin. Hayatta bazı şeylerden aşırı şekilde zevk alıyor ve kendinizi daha iyi hissediyorsunuz bunları tekrardan gün yüzüne çıkaracaksınız. Kendinizi daha da geliştiren projeler içerisinde olmalı ve kendinizi iyi hissedeceginiz şeylerle oyalanmalısınız. Geleceğinizi daha da güzel yatırımlar yapabilirsiniz sadece biraz sabretmeniz gerekecek. Aşk hayatınızda ve kendi hayatınızda sizi geliştirecek ve daha iyi yerlere götürecek konuşmalar yapabilirsiniz. Maddi konudaki sıkıntılarınızı anlayabiliyorum ama kendinizi biraz daha toparlamış durumdasınız sakın pes etmeyin. 

Akrep Burcu 14 Aralık Günlük Burç Yorumu ♏️ (23 Ekim - 21 Kasım):

Bugün sağlığınıza ve bedeninizi daha daha dikkat etmeli size zarar verecek şeylerden uzak durmalısınız. Söz konusu sorumluluklarınız ve bu sorumluluklarınızı yerine getirmek sizin hayatınızı etkileyecek bu yüzden sorumluluklarınızı yerine getirin. Ayni sakarlıklarnız ve ani hali değişimleriniz partnerinizi de etkiliyor ilişkinizi yıpratan şeylerden uzak durun ve seviyorsanız hiçbir şekilde çekinmeyin her daim sevdiğinizi söyleyin. Ailevi konularda ki çekindiğiniz konular olabilir ama bu konuları bir şekilde açmalı ailenize anlatmalısınız. Eğitiminizle ilgili önemli kararlar alabilir geleceğinizi farklı yönlerden ilerletebilirsiniz ama aldığınız kararlardan da asla vazgeçmeyin. 

Yay Burcu 14 Aralık Günlük Burç Yorumu ♐️ (22 Kasım - 21 Aralık):

Maddi ve finansal beklentileriniz karşılanacak ama bu yardımları hiçbir şekilde unutmayacak geri dönüşünü sağlayacaksınız. Kişisel görünümünüzü değiştirmek isteyeceğiniz bir dönemdesiniz biraz kendinizi psikolojik olarak baskı altında hissediyorsunuz ve bu yüzden kendinize biraz değişik tarzlar denemeye yatkınsınız. Sıkıntılı dönemlerden geçeceksiniz ve bu dönemleri yanınızda biri olmadan atlatacaksınız artık hayatı daha da iyi şekilde öğreneceksiniz. Sosyal çevrenizde ön planda olmaktan asla çekinmeyin çünkü ön planda olan insanlar her daim iyi ve yükselebilen insanlardır. Çalışma hayatınızda sizi strese sokan durumlardan uzak durun kendinize biraz daha dikkat edin. 

 Oğlak Burcu 14 Aralık Günlük Burç Yorumu ♑️ (22 Aralık - 19 Ocak):

Çok heveslendiniz ama bir türlü yapamadığınız şeyler var bu tür şeylerden canınızı sıkan durumlar oluyor. Hayatınızda planlamış olduğumuz şeyler ters giderse ve aksilikler olursa hemen moralinizi bozup pes etmeyin. Partnerinize karşı bazı önyargılarımızı yıkmak sizin için hayatınızda büyük değişikliklere neden olacaktır. Kendinize yeterince zaman ayırmalı ve kendinize zaman tanımalısınız bazı konularda kafanızda oturmayan şeyleri tamamen oturtup sosyal çevrenize çıkış yapmalısınız. Bugünkü görüşmelerinizi yapmalı ve bugünün işini yarına bırakmamalı hedeflerinizi ortaya sunmalısınız. Maddi konudaki sıkıntılarınızı ailenizle paylaşmak yerine eşinizle paylaşmanız daha doğru olacaktır çünkü aileniz elinde bir miktar bütçe olmasa bile size yardım etmeye kalkacaktır biraz daha düşünceli davranın. 

 Kova Burcu 14 Aralık Günlük Burç Yorumu ♒️ (20 Ocak - 18 Şubat):

Hayatınızda sizi zorlayan bazı problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz ama bunların üstesinden geleceğinizi inan. Bazı problemlerinizi çözüm bulmakta zorluk çekeceksiniz ama aile büyüklerinize danışırsanız bu sizin için daha da kolay olacaktır. Henüz daha büyük sorumluluk altına girmiş bulunuyorsunuz bu yüzden de ufak sorunlardan bile kaçıyorsunuz bu da sizin ileriki zamanlarda daha da zorlanacağınızı gösteriyor biraz daha gayret edin. Partnerinizin yapmış olduğu bazı yanlış davranışlar sizi daha da uzaklaştırıyor ve kendisinden içiyor ama sizin yapabileceğiniz hiçbir şey kalmadı bırakın ne hali varsa görsün. İkili ilişkilerdeki iletişiminizi hep taktir ediyoruz ama o bazen de her şey istediğiniz gibi gitmiyor olabilir canınızı sıkmayın.

Balık Burcu 14 Aralık Günlük Burç Yorumu(19 Şubat - 20 Mart):

İlk adımı atan taraf siz olursanız bazı sorunları yaşamanız gayet normal ve olası. Yakın bir arkadaş sebebiyle başarıyı yakalayıp kendinize iyi gelen şeylerle uğraşabilirsiniz. akraba ve arkadaşlarınızla beraber zaman geçirmek size gayet iyi gelecek ve kendimizi toparlamanız için iyi şeylerin olması size de iyi olur. Beraber sıkıntılar yaşadığınız partnerinizle konuşulması gereken şeyleriniz olabilir ama agresifleşmeyin konuşurken dahada sakin olmaya çalışın. Bazı zorluklara göğüs geriyorsunuz Ama bazen de körükörüne ağır olan zorluklara da siz gidiyorsunuz biraz daha kendinizi çekin ve yapabileceğiniz zorluklara kalkışın. Maddi konudaki harcamalarınızda biraz daha dikkat edin eski tutumunuzu geri kazanın.

Editör: Ercan SOMER