Koç burcu günlük, Boğa burcu günlük, İkizler burcu günlük, Yengeç burcu günlük, Aslan burcu günlük, Başak burcu günlük, Terazi burcu günlük, Akrep burcu günlük, Yay burcu günlük, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burcu aşk iş para günlük burç yorumları,

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu bugün neler bekliyor?

 

KOÇ BURCU YORUMU

Koç burçları bu hafta kararsızlıklar yaşayacağınız bir hafta olacak. Yapacağınız tüm planlarda kararsızlıklar yaşayıp, uygulayıp uygulamayacağınıza karar veremeyeceksiniz. İşleriniz bu hafta çok ters gidecek gibi görünüyor. Bu yüzden de plan yapmamaya, karar vermemeye özen gösterin. Çünkü bu hafta tüm aksaklıklar sizi bulacak.

Bu hafta endişelendiğiniz, korktuğunuz şeyler su yüzüne çıkabilir. Kendinizi rahatlatacak aktiviteler edinin, meditasyon ve yoga gibi sizi rahatlatacak aktiviteler yapabilirsiniz. Bu dönem depresyona girme eğiliminiz, yalnız kalma isteğiniz daha fazla olacağı için yoga ve meditasyon yapmanız sizi çok rahatlatacaktır. Aşk hayatınızda ise ruh halinizden dolayı sıkıntılar yaşamanız da olağan bir durum. 

 

 

BOĞA BURCU YORUMU

Sevgili boğalar bu hafta sizin haftanız. Sosyal açıdan dolu dolubir hafta geçireceksiniz. Arkadaşlarınızla ve ailenizle planladığınız şeyleri bu hafta uygulama zamanı. Eğer planlamadıysanız da hemen bir plan yapmalısınız. Aile ilişkileriniz ve arkadaş ilişkileriniz bu hafta kuvvetli olsa da aynı şey aşk hayatınızda pek aynı gözükmüyor.

Evliyseniz eşinizle tartışmalar yaşayabilirsiniz. Evli değilseniz de ilişkinizde ciddi sorunlar yaşayabilir hatta ayrılık yaşayabilirsiniz. İlişkisi olmayan kişiler için de bu hafta yeni biriyle tanışabilirsiniz. İş hayatınızda ise güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Yani bu hafta sizin için karmaşık geçen bir hafta olacak.  

 

 

İKİZLER BURCU YORUMU

Bu hafta maddi açıdan rahat olacağınız bir hafta olacak. Yatırım yapmayı düşünüyorsanız bu hafta sizin için çok uygun bir hafta olacak. Finansal açıdan doğru kararlar verirseniz eğer çok şanslı bir hafta geçirirsiniz. Dikkat etmenizseniz sağlığınız açıdan pekte şanslı bir hafta geçiremezsiniz. Bu aralar sağlığınıza daha da dikkat etmelisiniz.

Özellikle tansiyon ve şeker gibi kronik bir rahatsızlığınız varsa çok daha fazla dikkat etmelisiniz. Aşk hayatınız ise bu hafta oldukça sakin geçecek. Sevdiğiniz kişiyle beraber planlar yapabilir ve onları uygulayabilirsiniz. Bu hafta oldukça sakin bir hafta olacak sizin için. Bu yüzden de rahatlıkla planlar yapabilirsiniz. Ailenizle ve arkadaşlarınızla bu planları uygulayabilirsiniz. 

 

[PAGE]

YENGEÇ BURCU YORUMU

Yengeç burçları egosal olarak zayıf olacağınız bir hafta içerisindesiniz. Özellikle ruh sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Kendinizi depresyona sokacak düşüncelerden ve aktivitelerden uzak durmalısınız. Gereksiz yere endişelenmemeli ve korkularınızın üstesinden gelmelisiniz. Bu hafta sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir haftadasınız.

Özellikle midenizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu anlamda yediğiniz besinlere dikkat etmeli, düzenli uyumalısınız. Bu hafta sizin için ticari ilişkiler ve hukuki olaylar ön planda olabilir. Eğitim konuları ile ilgili de önemli bir sürece giriyorsunuz. Bu hafta sonu size yakın bir dostunuzun veya iş arkadaşınızın sorunları ile uğraşmanız gerekebilir.

 

 

ASLAN BURCU YORUMU

Bu hafta sosyal ilişkileriniz ile ilgili hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.Özelliklearkadaşlarınız tarafından güveninizi zedeleyecek durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sizin için evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Sizin için şartlarda değişebilir.

Özellikle maddi konularla ilgili arkadaşlarınızla aranızda kırgınlıklar yaşanabilir. Biraz daha gerçekçi olmalı ve olaylara mantıklı yaklaşmalısınız. Maddi konularda planlamalarınız varsa daha bilgili kişilerin fikrini almalı ve yatırımlarınızı ona göre yapmalısınız. Harcamalarınızı iyi planlamaya çalışmalı bu konuda olası problemleri hesaplamalısınız. Özellikle ailenize karşı bazı konularda fedakarlık yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu da üzerinize ekstra bir sorumluluk ve stres binmesine neden olacaktır. 

 

 

BAŞAK BURCU YORUMU

Güneş ve Neptün arasındaki sert kontak bu hafta Başak burçlarını da etkiliyor. Bu da özellikle iş ile ilgili konularda hayal kırıklıkları yaşamanıza neden olabilir. Hedeflediğiniz konularda umudunuzu bulamayabilir ve bazı işlerinizi ertelemek durumunda kalabilirsiniz. İlişkileriniz ile ilgili stresli bir dönemden geçiyorsunuz.

Bu hafta vereceğiniz sözlere ve gireceğiniz işlere dikkat etmelisiniz. Şartları iyi değerlendirdikten sonra bir takım sözler verebilirsiniz. Özellikle iş hayatında ortaklık yapmayı düşünüyorsanız biraz ertelemenizde yarar var. Herkese güvenmemeli ve temkinli davranmaya özen göstermelisiniz. 

 

[PAGE]

TERAZİ BURCU YORUMU

Bu hafta yakın çevrenizle, komşularınızla veya akrabalarınızla güveninizi sarsacak olaylar yaşayabilirsiniz. Bazı konularda hayal kırıklıkları yaşamanız mümkün. Özellikle trafikte dikkatli olmalısınız. Dalgınlık yaşamanız kazalara neden olabilir. Bu hafta iletişim ile ilgili konularda engellerle karşılaşabilirsiniz.

Özellikle çevrenizde fikirleriniz kabul görmeyebilir. İş hayatınızda gerçekçi olmayan ve akla yatmayan yatırımlardan uzak durmalısınız. Herkesten gizlenen bir takım haberler gün yüzüne çıkabilir. İşte de her zamankinden daha fazla yorulabilirsiniz. Bundan dolayı sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Günlük hayatınızda sizi yoran ve enerjinizi alan konularla aranıza mesafe koymalısınız. Bu dönem kilo vermek istiyorsanız oldukça ideal bir dönemdesiniz. 

 

 

AKREP BURCU YORUMU

Akrep ve yükseleni akrep olanlar bu hafta dolunayın etkileri ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bütçenizi yeniden değerlendirmeniz gereken bir dönemdesiniz. Özellikle gelir ve gider dengenizi iyi ayarlamalısınız. Bir anda sürpriz bir kazanç elde edebilirsiniz. Kazançlarınızın yanında büyük giderleriniz olabilir. Tatil planları gündeme gelebilir. Bu dönemde seminerlere katılabilirsiniz. Geçmişe ait bazı konular tekrar gündeme gelebilir ve bu durum sizi strese sokabilir. Hukuksal anlamda beklediğiniz bir dava varsa, davanızda ertelemeler yaşanabilir. Sağlığınız ile ilgili konularda dikkatli olmasınız. Aşırı çalışmaktan bünyeniz zayıflayabilir. 

 

YAY BURCU YORUMU

Bu dönem görünüşünüzü ve sağlığınızı ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Bu konularla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Stres yaratan olaylardan uzak durmanızda yarar var. Özellikle partneriniz ile ilgili konularda gerginlikten ve ani çıkışlardan uzak durmalısınız.

İş hayatınızda beklenmedik sürprizlerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Bu hafta teknolojik aletlerle ilgili iletişim sorunu yaşamanız mümkün. Önümüzdeki bir ay boyunca kredi, burç, borç ve diğer ödemelerle ilgili konular gündeme gelecektir. Maddi konularda önünüz açılacak ve banka işlemleri ile ilgili rahat olacaksınız. 

 

[PAGE]

OĞLAK BURCU YORUMU

Bu hafta hayatınızda kontrol edemediğiniz ve ön göremediğiniz bir takım gelişmeler yaşanabilir. Özellikle riskli konulardan ve ortaklıklardan uzak durmalısınız. Yakın çevrenizden veya arkadaşlarınızdan destek almanız gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Bu dönem rüya ve bilinçaltı gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Tek başınıza yapamayacağınız işleri çevrenizin desteği ile çok rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Yalnız olan oğlaklar yeni biriyle tanışabilir ve ciddi bir ilişkiye adım atabilirler. Aşırı inatçı tavrınız sizi bazı konularda zor duruma koyabilir. Her şayi aynı zamanda kontrol etmek zorunda kalabilirsiniz. Hafta sonu aile içerisinde gerginlikler yaşanabilir.

 

KOVA BURCU YORUMU

Kova burçları sosyal çevrelerinin ve arkadaşlıklarının ön planda olduğu çeşitli sosyal aktivitelerde bulunabilecekleri bir hafta yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile birlikte ortak projelerde bulunabilirsiniz. Aşk hayatınız ile ilgili gerginlikler yaşanabilir biraz daha dikkatli olmalısınız. Bu dönem hayatınıza yeni kişiler girebileceği gibi bazı insanları da hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

Birlikte çalıştığınız kişilerle daha verimli işler yapacağınız bir dönemdesiniz. Bundan dolayı biraz daha yorgun düşebilirsiniz. Perde arkasında dönen dedikoduları fark edebilir ve size gizli düşmanlık besleyen kişileri öğrenebilirsiniz. Bu konularla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Hafta sonu kendinizi dinlemek isteyebilir, yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.  

 

BALIK BURCU YORUMU

Balık burçları iş hayatınız ile ilgili yeni bir dönemece girebilir, önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. iş hayatınızla ev hayatınız arasında dengeyi korumalı ve bu konularda yaşanabilecek sorunları kestirmelisiniz.

Partnerinizin, eşinizin veya ortağınızın maddi anlamda desteğinize ihtiyacı olabilir. Önümüzdeki dönemde aşk ve çocuklar ile ilgili konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler olumlu koşullarla karşılaşabilirler. Yalnız olan balık burçları ise aşk kapınızı bir anda hiç beklemediğiniz bir yerde çalabilir.

Editör: TE Bilisim