Koç burcu günlük, Boğa burcu günlük, İkizler burcu günlük, Yengeç burcu günlük, Aslan burcu günlük, Başak burcu günlük, Terazi burcu günlük, Akrep burcu günlük, Yay burcu günlük, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burcu aşk iş para günlük burç yorumları,

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu bugün neler bekliyor?

 

KOÇ

 

Bugün neden böyle herşey üstünüze geliyormuş gibi hissediyorsunuz. Zamanınızı boşa harcamayın kös kös oturmak yerine bir işin ucundan tutun kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Maddi anlamda sıkıntıya girebilirsiniz biraz daha kendinize özen gösterin harcamalarınıza dikkat edin. Sabırsız davrandığınız her şey de hep geri kalıyorsunuz bu yüzden sabırlı olmayı deneyin. Derdinize derman olacak karşı cins insanlarla karşılabilirsiniz, size o kadar iyi gelecek ki siz bile daha önce neden tanımadığınıza üzüleceksiniz. 

 

 

BOĞA

 

Sizin herşeyiniz kıskanan insanlar var aranızda tartışma çıkabilir bu nedenden dolayı dikkatli olun. Ailenize ve kendinize daha çok zaman ayırın kendinizi daha iyi tanıyacaksınız ailenizin kıymetini daha iyi bileceksiniz. Sıkıntılarınız var ve bu yüzden kimse size bulaşmasın çok fena ters yapabilirsiniz. Çevrenizdekilere dikkat edin gereksiz yere kargaşa çıkaranlarla muhattap olmamaya özen gösterin.

 

s-725eb57374393ac000345aa0355281d2dc5bb42b.jpg

İKİZLER

 

Olaylara objektif bakmaya çalışın. Çevrenizde sizi sevmeyen kimse yok sizi sevmeyen ölsün zaten. Sıkıntılı bir dönemden geçebilirsiniz size yardım elleri uzanacak onları geri çevirmeyin. Tanımadığınız biriyle iletişime geçebilirsiniz bu iletişim iş üzerine veya aşk konusunda da olabilir iyi düşünün derim iyi düşünüp güzel kararlar alın. Karşı cinsten gelen ilgilere açıksınız ama tek bir kişiden ilgi bekliyorsunuz istediğiniz ilgi çok yakın zamanda karşınızda olacak üzülmeyin. Beklediğiniz bir iş var eğer o iş olursa mutluluktan havalara uçacaksınız sabırla bekleyin.

 

[PAGE]

s-49adbc3159ac4d75106298e5cc4c3666af0bd9a7.jpg

YENGEÇ

 

İplerin sizin elinizde olduğunu düşünüyorsunuz ama hiçte öyle değil. Sizin sıkıntınız bu ara yalnız kalmaktan korkmak ama bu sizin elinizde bu yüzden insanlarla iletişiminizi kesmeyin. Sabredin az kaldı herşey sizin için daha iyi olacak. İlişkinizde üstün taraf siz olacaksınız ama karşı taraf bu durumdan rahatsız olacak çünkü bencil davrandığınızı düşünüyor biraz da onu anlamaya çalışın hem ilişkiniz için hemde kendiniz için iyi olacak. Hayata karşı olumsuz yaklaşıyorsunuz bunu yıkmanızın en iyi yolu her sabah kendinize vakit ayırıp kaliteli vakit geçirmenizle çözülecektir.

 

ASLAN

 

Sosyal ilişkilerinizde eskisinden daha canlısınız. Bugün bayağı yorularabilirsiniz. Ailenizle dertleşebilir tüm sıkıntılarınızı ailenizle paylaşabilirsiniz. Aşık olduğunuz bir kız veya erkek karşınıza yeniden çıkabilir. Karşısında ışık yemiş tavşana dönebilirsiniz. Maddi konularda canınızı sıkmamaya bakın herşey yoluna girecek yeter ki siz kendinizi bilin kendinize kısıtlama koyun. Arkadaşlarınızdan biriyle büyük bir münakaşaya girebilirsiniz bırakın bu seferde o alttan alsın almıyorsada zorlamayın.

 

 

 

BAŞAK

 

Havandan da geçilmiyor bu aralar, bakıyorumda yeni bir hayat düşüncellerin var bu standart giden hayatından sıkılmış gibisin. Aşkına sahip çıkmasını bilensin ama bu ara ilgiyi azaltmışsın biraz daha ilgilenirsen ilişkiniz adına güzel şeyler doğacak. Evdeki şenliği siz arttırıyorsunuz. Evde soğuk rüzgarlar esiyor, toparlayıcı  olduğunuz için tüm olaylara el koyucaksınız. Ailenizle yapacağınız planlarda bazı kişileri dahil etmemeyi düşünüyorsunuz gereksiz insanlarla çevrenizi doldurmaya gerek yok. Parasal konuda bu ara biraz zayıfsınız harcamalarınıza daha dikkat etmelisiniz.

[PAGE]

TERAZİ

 

Üstünüzde nedeni bilinmeyen çekicilikle bugün fazlasıyla gözde olacaksınız. Çekici oluşunuzdan kaynaklı bazı iş teklifleri önünüze sunulabilir. Mantığınızın onaylayacağı şekilde sunulan iş tekliflerini düşünerek değerlendirmeniz sizi daha iyi yerlere taşıyabilir. Başarı son günlerde sizinle birlikte olacak. Başarınızı iyi değerlendirin. İş hayatınızdan ayrı olarak aşk hayatınızda sizi mutlu yerlere taşıyacak gelişmeler sizin peşinizden gelecek. Bugün tam size göre çünkü olumsuzlukları minimum seviyede yaşayacağınız gün olacak. 

s-dbcc73e1817cf5ff0adc278abf1b301c6b710dc5.jpg

AKREP

 

Gün geçtikçe her şeyin daha güzel olacağını hissedeceğiniz keyif dolu güne başlayacaksınız. Haksız duruma düştüğünüz bir takım konularda yüzleşmeler olabilir. Bu yüzleşmeler karşısında haklı olduğunuz gün yüzüne çıkacak. Bundan dolayı karşınızdaki kişide güven oluşacak. Bu güven ilişkinizde veya iş hayatınızın birinde ya da her ikisinde de geçerli olabilir. Bu güven oluşumundan dolayı kendinizi yükseklerde biri olarak hissedebilirsiniz. Ancak kesinlikle yanlış bir hissiyat olacağının farkına varın. Evinizde bazı değişiklik planları kurabilirsiniz. Planınızı hayata geçirmeye çalışırken maddiyatınız engel olabilir. Çünkü maddi açıdan biraz tasarruflu bir gün geçirmeniz gerekebilir. 

 

YAY

 

Dikkatsizliğin çevrenizde dönüp dolaşacağı zamanlarda olduğunuzdan dolayı moraliniz biraz bozuk olabilir. Dikkatinizi toplamanız adına biraz uyku seansları yapmanız size daha iyi gelebilir. Yardım ihtiyacı duyacağınız bu günlerde güvendiğiniz kişilere yönelmelisiniz. Dikkatsizliğinizi fırsat bilip sizi yıpratmaya çalışacak insanları fazla umursamamalısınız. Özgürlüğünüze değer vermeye başlayacağınız için sizi kısıtlamaya çalışan insanları etrafınızda istemeyecekseniz. Sağlığınız konusunda iyi gün sizi bekliyor.

[PAGE]

OĞLAK

 

Eğer ki son zamanlarda sağlığınızla ilgili yaşamış olduğunuz problemleriniz var ise bunların üstesinden gelmek için kendinizle ilgilenmeye başladığınızı fark edeceksiniz. Çevrenizin olandan daha fazla sizinle ilgilendiğini göreceksiniz. İlginin karşılığı olarak sizlerde çevrenizle olan muhattaplığınızı daha fazla arttırabilirsiniz. Herhangi bir iş mensubu değilseniz bugün iş görüşmelerinde veya ilgi/yeteneğinizle alakadarlı iş başvurularında kendinizi bulabilirsiniz. Oğlak burçları bugün biraz çekimser davranışlar sergilemeye yatkın olduğundan dolayı bazı olaylar karşısında kendisini yalnız hissetmesi olası.

 

KOVA

 

Bugün, beklentileriniz olması gerekenden çok daha üstünde. Şu sıralar her istediğinizin hemen olmaması keyfinizin kaçmasına çok basit bir neden bile olabilir. Ufak detaylarla Büyük mevzular gibi kafa patlattığınızdan dolayı çok çabuk yorulabilirsiniz. Sağlığınız bugünlerde biraz tehlikeli dönem geçirebilir. Her ne kadar yazın girişi olmuş olsa da nezle, grip ve benzeri ufak hastalıklar sizlere musallat olabilir. Alım satım gibi konularda şansınızın pek fazla yanınızda olmayacağı gözüken kova burçları için bugün bu tarz girişimlere yönelmemesi önerilmektedir. 

 

BALIK

 

Günlük yaşantınızdan ziyade aşk hayatınızda da bir takım kafa karışıklıkları sizi meşgul etmekte. Gerek günlük yaşantınızı, gerekse aşk hayatınızı düşünmekle harcadığınız zaman sizin gün içerisinde verimli olmanızı etkilemekte. Kariyer hedeflerinizin gündeme geleceği şu günlerde hedeflerinizi olumsuz eleştirmeye çalışan her türlü insani düşüncelerinizden bir tık daha uzakta tutmanız gerekmekte. Yakın zamanlarda fazlasıyla göz önünde bulunduğunuzdan dolayı hem iyi niyetli, hem de kötü niyetli insanlar çevrenizde dolaşabilir. Bu insanları iyi analiz etmelisiniz.

 

 

Editör: TE Bilisim