Koç burcu günlük, Boğa burcu günlük, İkizler burcu günlük, Yengeç burcu günlük, Aslan burcu günlük, Başak burcu günlük, Terazi burcu günlük, Akrep burcu günlük, Yay burcu günlük, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burcu aşk iş para günlük burç yorumları,

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu bugün neler bekliyor?

 

KOÇ

İş hayatınızda dengeyi sağlamak için zaman yönetimine özen gösterin. Önceliklerinizi belirleyin ve iş yükünüzü yönetmek için etkili stratejiler kullanın. 

Zamanınızın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız ve bu zaman sizin için çok değerli olacak hiç bu kadar değerli bir zamanımız olmamıştı bunu dolu dolu yaşayacaksınız. Hayata karşı bazı tereddütlerinz olabilir ama hayat sizi değil siz hayatı karşınıza alın.

Çevrenizde çok sevilen birisiniz bunu kötüye kullanmayın hiçbir zaman bir insan kaybetmek istemezsiniz sizde çevrenizdeki insanları çok seviyorsunuz ve değer veriyorsunuz bu yüzden saçma sapan yollara başvurmayın.

Ailecek yaptığımız bir plan var ve bu planı en kısa zamanda gerçekleştireceksiniz uzun zamandan beri bunu istiyordunuz ve şimdi istekleriniz olacak bunu doya doya yaşayın. Geleceğinizle ilgili birkaç tereddütünüz var ama yaşımız ilerledikçe kendinize bir şeyler kattıkça bu tereddüt ortadan kalkacak ve huzurlu bir şekilde geleceğinizi kuracaksınız.

 

BOĞA

Aşk hayatınızda romantik bir döneme giriyorsunuz. Kalbinizi açın, duygularınızı ifade edin ve aşkın gücünü hissedin. İlişkilerde derin bağlar kurun ve sevgiyle dolu anılar yaratın. Aşk sizi bekliyor! 

Sıkıntılı zamanlardan geçebilirsiniz fakat bu sıkıntılarınızı yenebilmek sizin için büyük bir olgunluk olacak yani siz kendinize oldukça yeteceksiniz.

Bazen daraldığınız yerler olabilir ama hemen pes ederseniz isteklerinize ulaşamayacak ve yarı yolda kalacaksınız bunun olmasını istemediğiniz için hiçbir zaman pes etmeyin ve yola devam edin.

Önünüze birkaç engel çıksa dahi hayata karşı asla pes etmeyin. Aile içinde bazı kopukluklar olabilir siz buna üzülüp kendinizi harap etmeyin çünkü her ailede olan bir şey siz sadece farklı bakış açınızla olayı çözebilirsiniz ve kendinizi geliştirin. Geleceğinizle ilgili size gelen bazı fırsatlar olacak bu fırsatları iyi bir şekilde değerlendireceğinize eminiz sizde kendinize güvenin.

 

İKİZLER

Kendinize zaman ayırın ve kendinizi şımartın. Kendi ihtiyaçlarınızı göz ardı etmeyin ve kendi değerinizi hatırlayın. Kendinizle ilgilenmek size içsel güç verecektir. Sevgiyle kendinize yönelin! 

Zaman zaman bazı olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz ama bu olayları çözümleye bilmeniz için farklı bakış açıları edinmeniz lazım. Bu ara enerjiniz oldukça düşük, bir koşuşturma içerisindesiniz önce kendinizle olan savaşı bitirin sonra diğer savaşlara hazır olun.

Bütçenize biraz daha dikkat ederseniz ileriki zamanlarda bunun ne demek olduğunu daha iyi anlayacaksınız çünkü maddi konuda biraz sıkıntıya girebilirsiniz o yüzden şimdiden harcamalarınıza kısıtlama getirin.

Partnerinizle beraber yapacağınız bazı planlar var ve bu planları gerçekleştirebilmeniz için iletişiminizi biraz daha geliştirin çünkü birbirimiz arasında bazen anlaşmazlıklar olabiliyor ve tartışmalarda bu yüzden bunu en az seviyeye indirin. Ailenize de zaman ayırmayı ihmal etmeyin.

[PAGE]

YENGEÇ

 

Yeni bir başlangıç için hazır mısınız? Geçmişteki hatalardan ders alın ve geleceğe odaklanın. Kendinizi yeniden keşfedin ve hayatınızdaki engelleri aşmak için cesur adımlar atın. 

Ailevi konuda kendinizi oldukça şanslı hissediyorsunuz çünkü kimse böyle bir aileyi düşünmez de aileniz ne olursa olsun sizin hep yanınızda oldu ve size hep destekçi oldular çünkü fikirlerinizin ve düşüncelerinizin hiçbir şekilde başka yollara sapmadığı için  hep bir destek içindeydiler.

Artık adım adım geleceğinize daha da yakınlaşıyorsunuz bu sizi biraz heyecanlandırıyor ama sakin adımlarla ilerlerseniz sizin için her şey daha güzel olacak. Ufak tefek sıkıntılar olabilir bu sıkıntıları pek de kala almayın gelip geçici bir şey olduğunu fark edeceksiniz.

Ailenizle beraber iletişiminizi daha da kuvvetlendiren çünkü aileniz bu konuya çok önem veriyor, iletişim insanların birbirini anlaması için en önemli simgedir. Enerjinizi geri ve kendinizi de toparlamanız için bazı fırsatlar doğacak bu fırsatları iyi değerlendirin.

 

ASLAN

Kişisel gelişiminize odaklanırken, ruh sağlığınızı da göz ardı etmeyin. Stresle başa çıkma tekniklerini öğrenin, meditasyon ve yoga gibi rahatlama yöntemlerini deneyin. 

Bu aralar doğa düşkünüsünüz doğayı çok seviyor bir o kadarda gezmeyi de çok seviyorsunuz ve bu doğa yürüyüşleri doğa turları tam size göre bunu değerlendirmeye alacaksınız.

Kendinize zaman ayırmanız sizin için çok daha iyi çünkü çoğu insan kendine zaman ayırmayıp başkalarıyla zaman ayırıyormuş gibi kendini kandırıyor durum böyle olunca insan kendinin daha da mutsuzlaştığını düşünüyor.

İçinizde olan o baskı hissi ortadan kalkacak ve üzerinizden de o kara bulutlar dağılacak, işte o zaman rahatlayacaksınız ve bir daha böyle bir şey yaşamamak için size iyi bir ders olduğunu düşünüyorsunuz.

Çevrenizdeki insanlarla yaşadığınız bazı sıkıntılar olabilir bu sıkıntılarınızı herkese yansıtmayın tam tersine sürekli gülümseyin tabii ki sizin derdiniz dinlemek için size yanaşan insanlar olacak ama gerçekten güvendiğiniz insanlara anlatın.

 

BAŞAK

Kariyerinizde yükseliş zamanı! Yeteneklerinizi sergileyin, fırsatları değerlendirin ve hedeflerinize odaklanın. Kendinize olan güveninizi artırın ve başarıya doğru ilerleyin. Sizin için zirve çok yakın! 

Bu aralar uykunuzu pek iyi almıyorsunuz ve bu yüzden mutsuzlaşıyorsunuz, bunu düzeltmenin en iyi yolu kendinize biraz otoriter olmanız bunu başarırsanız en iyi bir şekilde her şeyi yoluna koymuş olacaksınız. Sıkıntılı dönemlerden geçebilirsiniz ama bu dönemlerinde size bir ders vermek amaçlı olduğunun farkında olun, her seferinde bu yaşadığınız bazı sıkıntıları ve engelleri hiçbir zaman unutmayın kendinize birer tecrübe edinin.

Geleceğinizi ulaşabilmek için kendinize koyduğunuz bazı hedefler var bu bazı hedefler yolunda gitmeyebilir hemen pes etmeyin daha yolun başındasınız, pes ederseniz her şey başladığı gibi bitecek.

Çevrenizdeki insanlar tarafından çok kıskanılıyorsunuz özellikle de başarılı oluşunuz herkesi etkiliyor tabii ki etkilenen insanlar daha elit insanlar çünkü onlarda kıskançlık duygusu yok, diğerleri ise yapmak isteyipte zor gelen kısım, bu yüzden pek de umursamayın.

[PAGE]

TERAZİ 

Sağlığınızı önemseyin ve düzenli sağlık kontrolleri yapın. Beslenmenize dikkat edin, uyku düzeninizi düzenleyin ve stresle başa çıkma yöntemlerini öğrenin. 

Size bazı konularda bazı düşünceleri zorla kabul ettirilmeye çalışılabilir. Kötülük amacıyla yapılmasa da zorlanmayı pek sevmediğinizden dolayı bu kişi veya kişilerle aranız ciddi anlamda bozulabilir. Seçici davranışlarınızdan dolayı her şeyi çabuk kabullenen biri değilsiniz. Bu yüzden kararsız kaldığınız her bir şeyde biraz zorluk çekeceksiniz.

Sevdiğiniz aktiviteler yapmak için uygun bir gündesiniz. Kendinize ayıracağınız bu zamanla mutluluğunuza önem verdiğinizi göstereceksiniz.

Arkadaşlarınız veya aileniz ile aranızda ufak tartışmalar, ufak tatsızlıklar oluşabilir. Bunların üstesinden gelebilmek için orta noktayı denk getirerek her iki tarafında gönlünü yapmaya çalışın. 

 

 

AKREP 

Ev ve aileyle ilgili konular ön planda. Sevdiklerinizle vakit geçirin, evinizi güzelleştirin ve aile bağlarınızı güçlendirin. Sevgi dolu bir yuva yaratmak sizin elinizde. Ev sıcaklığını hissedin! 

Üstünüzdeki yorgunluk hem bedenen hem ruhen hayatınıza fazlasıyla etki edecek. Yorgunluğunuzdan dolayı sabırla tutumunuz zayıflayabilir, güler yüzlü yapınız biraz düşebilir. Ancak bunların olması kesinlikle sizin kendi beğendiğiniz değiştirmez.

Başarıyı seven bir burçsunuz. Elde ettiğiniz her bir başarı sizin daha iyi yerlere gelmenizde önemli rol oynuyor. İlişkinizde bazı gelişmeler söz konusu olacak. Bu gelişmeler ilk başta olumsuz etki yaratacak gibi gözükse de ilerleyen zamanlarda göstereceği olumlu etkileri daha mutlu bir ilişki olmanızda rol oynayacak.

Aklınızdaki bazı soru işaretleri canınızı fazlasıyla sıkıyor olsa da gülümsemeyi yüzünüzden düşürmeyin. Güçlü olmak sizin işiniz. Kör, kötü zamanlar gücünüzle geride kalacak.

 

 

YAY

İçsel gücünüzü keşfetmek için günlük afirmasyonlar kullanın. Olumlu ve güçlü ifadeleri tekrarlayarak kendinize olan inancınızı güçlendirin. 

Maddi dengeniz yapacağınız yanlış bir yatırımla aniden bozulma gösterebilir. Kendi başınıza yapmaya çalıştığınız her bir durumda başarısız olma ihtimaliniz yüksek.

Bu yüzden hangi konuda kararlar alacaksanız güvendiğiniz bilir kişilerden mutlaka yardım isteyin. Çünkü şansızlık biraz sizi teğet geçecek. Etrafınızdaki insanları yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Çünkü fikir ayrılığı yaşadığınız her bir insan sizin fikirlerinize saygı göstermiyorsa gelecekte karşınızda engel çıkaracak bir insan olarak durabilir.

Zaman yönetimi konusunda son zamanlarda çok dikkatli ve başarılısınız. Zamanınızı iyi değerlendirmeniz sizin gündelik yaşamınızı daha kaliteli, daha iyi yerlere gelebilecek konuma çekecek. 

[PAGE]

OĞLAK

İlişkilerde iletişim becerilerinizi kullanarak sorunları çözme yolunu seçin. Açık ve dürüst iletişim kurun, dinlemeye önem verin ve karşılıklı anlayışı artırıcı adımlar atın. 

Güne zinde bir şekilde uyanacaksınız. Özellikle iş konusunda son zamanlardan daha dinç şekilde tutumlarınız olacak. Yani enerjik oluşunuzla ayağınızın geri gittiği konularda bile hazır olacağınız bir gün sizinle birlikte olacak. İletişim kurmaya çalıştığınız bazı arkadaşlarınız gündeme gelecek. Bu arkadaşlarınızla uzun zamandır bir diyalog kuramadığınızdan dolayı iletişim ağınız kopmuş olabilir. Onlara ulaşabilmek için bir arayışa gireceksiniz.

Yalnız yaşayan oğlak burçları aşk konusunda bugün biraz şansızlar. Yalnız sürdürdükleri yaşamları bir süre daha aynı ritminde devam edecek. Yakın zamanda mutlu bir haber kapınızı çalacak. Bu haber aşk veya para ile alakadarlı olma olasılığı çok yüksek. 

 

 

KOVA 

Hayatınızda dengeyi sağlamak için günlük ritüeller oluşturun. Sabahları meditasyon yapmak, gün ortasında kısa bir nefes egzersizi yapmak veya akşamları rahatlatıcı bir banyo almak gibi ritüeller sizi dengeleyecektir. 

İş hayatınızda yeni gelişmelerle iç içe olacaksınız. Patronunuz sizin çalışma performansınızı fark edecek ve gözünde daha bi değerleneceksiniz. Sevdiğiniz şeylerle ilgilenmek için güzel bir gün. İş sonrası vaktinizin bir kısmını bu gibi şeylere ayırabilirsiniz. Aşk içinizde bir anda belirecek. Heyecanlı duyguları en derinlerde hissedeceksiniz.

Bu duygularınızla yeni bir aşk yolculuğu size eşlik edecek. Doğru aşkı bulduğunuzda açılmanız sizin için doğru bir karar olacak. Mutluluk konusunda ise yüzünüzün sürekli güleceği bir gündesiniz. Ancak biraz dalgınlık sizi rahatsız edecek.

Çünkü her yaptığınız işte belirecek olan dalgınlığınız işlerinizin biraz daha karmaşık olmasına neden olacak. Kendinize özel prensipleriniz var. Bu prensiplerinizden ödün verdiğiniz takdirde kendi benliğinizden de ödün vereceğinizi unutmayın. 

 

 

BALIK 

Kişisel finans yönetimi konusunda bilinçli kararlar alın. Harcamalarınızı kontrol altında tutun, birikim yapmaya özen gösterin ve geleceğe yönelik mali hedefler belirleyin. 

Arkadaş çevrenizle bir takım anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Bu sorunun çözümü sadece konuşulmadan konuyu kapatmak olacak. Geçim konusunda düştüğünüz darlıktan çıkmaya ramak kaldı. Yakın zamanda alacağınız bazı yeni veya alternatif iş teklifleriyle maddi açıdan sorununuzun çözülmesinde önemli rol oynayacak.

İç güdüleriniz şu sıralar normalinden fazla kuvvetli. Hissettiğiniz ve iç sesiniz sizi bu aralar genellikle yanıltmayacak. Bu yüzden içinize sinmeyen durumları iki kere düşünmenizde fayda var. Hayal kurmak bugün sizin için fazlasıyla keyif verecek.

Bugün belli başlı zamanınızı hayal kurmaya harcayacaksınız. Ancak hayallerle planlarınızı çok fazla süslememeye dikkat edin. Gerçekleşmeyen hayalleriniz olursa bu durum canınızı çok sıkacak.

Editör: TE Bilisim